- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Hobbi

Article images

Az utazás is lehet életstílus

Nagy Zoltán kedvesével, Emesével együtt tizenegy hónapot töltött el Ázsia hét különböző országában, emellett a világ más érdekes tájain is jártak. Zoli párjával úgy járja a világot, hogy munkájukat mindketten online végzik.

Article images

A félelem hatalmában

Jozef Karika Félelem című alkotása számomra nagyon jól meghatározza a jó thriller fogalmát.

Article images

„Elmesélni nem lehet, ezt át kell érezni” – interjú Rác Szabó Norbert vadásszal

Az ember már a kezdetek óta vadászik, kezdve az őskortól egészen napjainkig. Hogy milyen élményt nyújt a vadászat? Miért szükséges megőrizni ezt a tevékenységet, illetve miben mutatkozik meg a jelentősége? Rác Szabó Norbert, vadász kalauzol bennünket a témában.

Article images

10+1 tipp egy felejthetetlen nyárért!

Szoktál unatkozni a nyáron? Ha igen, akkor most hoztam neked pár tippet, amivel feldobhatod a nyarad, és ezekkel garantáltan nem fogsz unatkozni.

Article images

Svédország nyerte az Eurovíziós Dalfesztivált

A 2023-as Eurovíziót a 2012-ben már Svédországot képviselő Loreen nyerte meg Tattoo című dalával.

Article images

Zenta idén sem alszik augusztus 10. és 12. között!

A GREEN FUTURE a tizedik születésnapját ünnepli, és nagy bulit terveznek. Március 8-án, hogy fokozzák az érdeklődést, megosztották velünk, milyen népszerű fellépőkre számíthatunk.

Article images

Egy extrém fodrász

Ki a jó fodrász? Mára egy fodrász élete stresszes, kihívásokkal teli, tempós. Ha ebben az iparágban akarunk elhelyezkedni, jobb, ha tisztában vagyunk bizonyos dolgokkal. Virág Bálint fodrásszal beszélgetek erről.

Article images

Már készülnek a karácsonyi díszek Törökfaluban

Karácsonyi foglalkozást tartott az Árvácska kézműves csoport Törökfaluban, november 26-án. Az eseményen gyerekek, felnőttek és nyugdíjasok is egyaránt résztvettek, papírból készült karácsonyfadíszeket készítettek.

Article images

Te is lehetsz fényképész?

Napjainkban mindenki szeret képeket készíteni. Sőt, képesek vagyunk hivatásos fényképészeknek hinni magunkat. Mindegy, hogy selfie, portré vagy egy egyszerű tájkép, „tökéletesnek” kell lennie. Vajon mi az, ami miatt valaki jobb képeket készít? Művészi véna? Jobb felszerelés? Nem tudom. A képek közelebb vihetnek minket tájakhoz, ahol még nem jártunk. Emberekhez, barátokhoz, akiket rég láttunk, ételekhez, amelyeket nem kóstoltunk még.

Article images

Tortakirálynők

Neves sütemény- és tortakészítő versenyeket nyertek, valamint saját vállalkozásuk is sikeresen működik. A Huszta család cukrászműhelyéből különleges, látványos, egyedi díszítésű, finomabbnál finomabb torták és sütemények kerülnek ki, így hamar széles körben ismertté váltak. A részletekről a család legfiatalabb cukrászával, Henriettával beszélgettünk.

1 2 3 > >