- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Hobbi

Article images

A dán lány

Mit teszel, amikor változásra vágyik az az ember, akit szeretsz?

Article images

Nászút nyolc keréken

Egy 24 éves fiatal lány, Domány Enikő és párja, Domány Szilveszter rendkívüli nászúton vettek részt, ugyanis kilenc országon keresztül utaztak görkorcsolyával és biciklivel, Finnországból egészen a vajdasági Felsőhegyig.

Article images

Az étel lovagja

A topolyai Mandić Tibor végzettségét tekintve mezőgazdasági technikus, de mára már nemzetközileg is elismert ételművész. Közreműködött két Guinness-rekord felállításában, három lovagrend és egy séfszövetség tagja, a polcán száznál is több serleget tart. De mit is takar az, ha valaki séf? Meglepő, de ez a szó nem a szakács szinonimája!

Article images

Az utazás is lehet életstílus

Nagy Zoltán kedvesével, Emesével együtt tizenegy hónapot töltött el Ázsia hét különböző országában, emellett a világ más érdekes tájain is jártak. Zoli párjával úgy járja a világot, hogy munkájukat mindketten online végzik.

Article images

A félelem hatalmában

Jozef Karika Félelem című alkotása számomra nagyon jól meghatározza a jó thriller fogalmát.

Article images

„Elmesélni nem lehet, ezt át kell érezni” – interjú Rác Szabó Norbert vadásszal

Az ember már a kezdetek óta vadászik, kezdve az őskortól egészen napjainkig. Hogy milyen élményt nyújt a vadászat? Miért szükséges megőrizni ezt a tevékenységet, illetve miben mutatkozik meg a jelentősége? Rác Szabó Norbert, vadász kalauzol bennünket a témában.

Article images

10+1 tipp egy felejthetetlen nyárért!

Szoktál unatkozni a nyáron? Ha igen, akkor most hoztam neked pár tippet, amivel feldobhatod a nyarad, és ezekkel garantáltan nem fogsz unatkozni.

Article images

Svédország nyerte az Eurovíziós Dalfesztivált

A 2023-as Eurovíziót a 2012-ben már Svédországot képviselő Loreen nyerte meg Tattoo című dalával.

Article images

Zenta idén sem alszik augusztus 10. és 12. között!

A GREEN FUTURE a tizedik születésnapját ünnepli, és nagy bulit terveznek. Március 8-án, hogy fokozzák az érdeklődést, megosztották velünk, milyen népszerű fellépőkre számíthatunk.

Article images

Egy extrém fodrász

Ki a jó fodrász? Mára egy fodrász élete stresszes, kihívásokkal teli, tempós. Ha ebben az iparágban akarunk elhelyezkedni, jobb, ha tisztában vagyunk bizonyos dolgokkal. Virág Bálint fodrásszal beszélgetek erről.

1 2 3 > >