- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó
Article image

Pixabay

10+1 tipp egy felejthetetlen nyárért!

Jurić Rebeka

2023. 07. 04. 13:56

Szoktál unatkozni a nyáron? Ha igen, akkor most hoztam neked pár tippet, amivel feldobhatod a nyarad, és ezekkel garantáltan nem fogsz unatkozni.

1. Táborozz!
Nyáron általában rengeteg tábort szerveznek, amelyek minden generáció számára érdekesek lehetnek. Egy igazi nyárhoz mindenképpen kell egy tábor! Akár egyedül, akár a barátaiddal mész el, mindenképpen izgalmasan hangzik. Még akkor akkor se hagyd ki, ha eleinte nem tetszik, vagy épp úgy érzed, nem neked való. Régi barátokkal találkozhatsz és újakkal ismerkedhetsz egy nyári táborban!

2. Dolgozz!
A nyári munka során nem csak zsebpénzt tudsz keresni, hanem rengeteg barátságot is köthetsz. Igyekezz olyan állást keresni, amely közel áll hozzád, úgy érzed szeretni fogod, így nem lesz unalmas.

3. Fotózz!
Örökíts meg pillanatokat a nyárból. Ne mulassz el egyetlen pillanatot sem! Vidd magaddal mindenhova a telefonodat, vagy a kamerádat. Ezeket a képeket pár év múlva jó lesz visszanézni!

4. Változtass magadon!
Lehet hogy a nyár alatt lesznek olyan napok, amikor unatkozni fogsz, de ne légy szomorú ez miatt! Ilyenkor szánj magadra is időt! Beszéld meg magaddal azokat a dolgokat, amelyeket úgy érzel, hogy nem jó tulajdonságok, és nem szereted őket. Ezután pedig változtass rajtuk! Hidd el, később neked is könnyebb lesz!

5. Vezess naplót!
Ha nem is minden nap, de a legjobb napjaidat, emlékeidet írd le! Ez nem csak egy unaloműző program, hanem még össze is tudod gyűjteni, hogy mi minden történt veled a nyáron. Aztán pedig télen el tudod olvasni, és vissza is tudsz gondolni legjobb nyárra!

6. Medencézz!
Ne hagyd ezt a nyarat se strandolás, fürdés nélkül! Főleg, amikor nagy melegek vannak. Rengeteg szórakozásban lehet részed. Sőt, még a barátaidat is el tudod hívni a strandra!

7. Sportolj!
A nyár a legjobb időszak arra, hogy változtass magadon! Nincs is jobb annál, mint amikor reggel korán elmész futni, vagy akár napközben pár órát az edzőteremben töltesz. Lehet, hogy nehéz lesz a kezdet, de a végeredményt imádni fogod!

8. Fesztiválozz!
A nyár a fesztiválszezonról híres. Rengeteg fesztivált szerveznek itthon is, más országokban is. Ragadd meg a pillanatot, és menj el te is, akár egyedül, akár társasággal! Hidd el, jól fogod érezni magad, és nem lesz unalmas.

10. Olvass!
Kellemes időtöltés lehet a szabadban az olvasás. A madarak csicsergése és egy jó jeges kávé mellett a legjobb olvasni. Ha van esetleg kedvenc könyved, ami a polcodon arra vár, hogy kiolvasd, akkor most itt a lehetőség! Használd ki a szabadidődet!

+1. Filmezz, mozizz!
Nyáron jobbnál jobb filmek közül válogathatsz, amelyekre év közben nem tudtál időt szakítani. Barátaiddal rendezzetek mozi-maratont, vagy ha van rá lehetőségetek, menjetek el valamilyen filmfesztiválra!

Forrás: Newsroom Communicator