- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Hobbi

Article images

Világítótorony az élet tengerén

Veszelovszki Attila hobbiból kenukat készít, de verseket is ír, és imádja a természetet. Így jellemezhetnénk legjobban interjúalanyomat, akit - elmondása szerint - a sors hozott a Mecsek lankáiról Vajdaságba, Nyugat-Bácska ártéri világába.

Article images

SK8 and Slam 4 The Grund

Az április 24-ei gördeszkás, és slammeres mulatságról olvashattok lentebb, melyet elsőízben szerveztek meg Magyarkanizsán.

Article images

Az állatokról és az igazságról

Egy feledhetetlen és tanulságos kaland a természetben, amely után már másképp vélekedtem az állatokról, az emberekről és az igazság fogalmáról.

Article images

Egy motoros vallomása

„A rossz egy pillanat műve, a sorscsapás, a botlás egyszeri momentum, és hirtelen magával ránt minden addigi reményt.” Berényi Anna

Article images

Egy éjszaka a huszonnégyesnél

Napjaink embere sajnos igen gyakran elsétál a természet szépsége mellett. Siet a világ, mindenki a hétköznapi problémákkal van elfoglalva. No, de érdemes néha lelassítani, és megfigyelni a környezetünket – számos élménnyel gazdagodhatunk.

Article images

Igaz-e, erdész úr?

"Valami felfoghatatlan varázsa van annak, ha az ember a szabad ég alatt él" – írta Darwin. Írásom főszereplője jól ismerte ezt a jelenséget, hisz szinte egész életét az erdők vonzáskörében élte le. Bölcsességét és tudását is az anyatermészettől kölcsönözte – tanítója az erdő volt.

< < 1 2 3