- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó
Article image

Facebook

SK8 and Slam 4 The Grund

Kukli Kristóf

2021. 04. 26. 21:42

Az április 24-ei gördeszkás, és slammeres mulatságról olvashattok lentebb, melyet elsőízben szerveztek meg Magyarkanizsán.

Magyarkanizsa Község Ifjúsági Irodája szervezte meg az I. SK8 AND SLAM 4 THE GRUND eseményt. A helyszín a magyarkanizsai „gödrök” játszótér volt, ahol a versenyzők két fő kategóriában mérhették össze a tudásukat, ezek a Slam Poetry és a Sk8 voltak. A legkisebbek görkoriztak, míg az idősebbek gördeszkázásban versenyeztek. Nagy örömmel tölt el minket, hogy ilyen sok érdeklődőt tudtunk összehozni ezekben a nehéz időkben is – mondta Laura Ivanović, a Magyarkanizsa Község ifjúsági koordinátora.

A slammerek dobogósai:

1. Magosi Áron
2. Boros Gyevi Csongor
3. Futó Melinda

A kis görkoris tehetségeknél helyezést értek el:

1. Kis Botond
2. Vajda Luca
3. Kormos Zsuzsa

Az idősebb deszkások kategóriájának díjazottai:

1. Kovács Viktor
2. Tornai Krisztián
3. Nemanja Liptak

A versenyen kívül az eseményen közvéleménykutatást is végeztek a „gödrök” jövőjét illetően, ugyanis a szervezők terve szerint a grundon egy közösségi teret hoznának létre a fiatalok számára. Ezzel kapcsolatban tölthettek ki egy kérdőívet a vállalkozó szellemű látogatók.

A szervezők a hatályban lévő intézkedésekkel összhangban bonyolították le a rendezvényt, illetve az esemény sikeréhez hozzájárult, hogy a magyarkanizsai polgárok kiemelkedően jól állnak a beoltottság szempontjából.

Az alábbi zenés highlight a teljesség igénye nélkül készült: megörökítettük a skaterek megmérettetésének néhány emlékezetesebb pillanatát.

Forrás: Newsroom Communicator