- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Kávézó

Article images

Mivel lepd meg kedvesed Valentin napon?

Közeledik Valentin nap, és nincs ötleted mivel kedveskedj párodnak? Egyedi és különleges ajándékot szeretnél? Akkor van egy jó hírem: segítségül összegyűjtöttem egy listát pár jó ötlettel!

Article images

A tettek éve

Minden évben emberek százai fogadják meg: a következő év más lesz! Lefogynak, többet tanulnak, vagy épp munkahelyet váltanak. Bátrabbak lesznek. De vajon miért kell ehhez egy teljesen új év?

Article images

Álarc

Ez a reggelem is úgy indul, mint a többi. Kikelek az ágyból, átbotorkálok a konyhába, beindítom a vízforralót, és egyenesen a fürdőbe megyek.

Article images

World of Warcraft (Stormforge privát szerver)

A World of Warcraft (röviden WoW) a Blizzard Entertainment 2004-ben megjelent számítógépes játéka. A Battle.net hálózat része. A játék stílusa MMORPG, azaz csak interneten keresztül játszható szerepjáték, melyet egyszerre akár több százan vagy ezren is játszhatnak egy online világban.

Article images

A vonatállomás fantomja

Két óra huszonkilenc perce ülök a vonaton. Mindenen átmegy, zakatol és halad előre.

Article images

Rendező vagyok

Egy kisebb betegség miatt kórházba kellett mennem. Ahogy beértem, még a rendelő is üresen állt a hatalmas épületben. Kerestem az orvosom, de nem találtam meg, ráadásul el is tévedtem.

Article images

A boldogság titka

Boldog vagyok. Elengedem a mások iránt érzett haragot. Ha csúnyát mondanék másokra, elszámolok magamban tízig és csendben maradok.

Article images

Létezik jó török sorozat?

A véleményem egyértelmű igen. A török sorozatokat rengeteg sztereotípia övezi, akár a történetről, akár a színészi játékról beszélünk.

Article images

A tévé, a Netflix és a nagyapám

Szokásos reggeli látogatásomra érkezem a nagyapámhoz. Begyújt, közben zsörtölődik. Nem is csodálkozom: korán van neki is, nekem is, kávéig semmilyen felesleges párbeszédnek nincs helye. Aztán egyszer csak megszólal a tata: Képzeld, fiam, a héten már negyedszer látom a Rocky 2-t!

Article images

A férfi a méh ellen

A méhek munkája nagyon fontos a világ számára, nélkülük nem lenne termés sem. De az emberek és a méhek közti kapcsolat elég megosztó. Vannak, akik félelem nélkül méhkaptárokat rendeznek, több ezer ilyen rovar közé merészkedve, de mi van azokkal, akik félnek tőlük? Erről a jelenségről készített a Netflix egy vígjátéksorozatot, Rowan Atkinsonnal a főszerepben.

1 2 ... 8 > >