- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Kávézó

Article images

Meg(szer)ettem Berlint?

Karácsony után két nappal úgy döntöttem, hogy kiruccanok egy kicsit. Egy hetet töltöttem Berlinben, ez idő alatt sok mindent tapasztaltam és átéltem, olyan dolgokat is, amikre nem igazán számítottam.

Article images

Az Időről időre romantikus vígjáték ünnepli 10. évfordulóját

Volt már olyan érzés benned, hogy ha most visszamehetnél az időben, valamit másképp csinálnál? Nos, Tim Lake 21 évesen megkapja édesapjától azt az információt, hogy ez számára és a család összes férfi tagjának lehetséges. De hogy mit is szeretne evvel a képességgel megvalósítani?

Article images

Sötétség, avagy a világ teremtése

Sötétebb vizekre evezhetünk, ha adunk egy esélyt a következő sorozatnak. A 2017-ben megjelent DARK egy három évadból álló, misztikus történetet elmesélő, igazán egyedi élményt nyújtó műsor, amely az elején egy sor kérdőjelet hagy maga után. A történet végére azonban garantáltan minden szálat elvarrva találunk.

Article images

A zene mindenre gyógyír?

A zene megnyugtathat, elszomoríthat, akár felvidíthat minket. Néhány dallam hallatán eszünkbe juthat egy-egy emlék... Vajon a zene segíthet abban, hogy átvészeljünk egy nehéz időszakot? Akár elfelejtsük azt?

Article images

Recepteskönyv házikedvenceknek?

Franciaországban egyre több szakácskönyv jelenik meg kutyák és macskák számára, amely olyan finomságokat is tartalmaz, mint például sütemények vagy friss hozzávalókból készült ételek - írta a Liberation párizsi napilap.

Article images

Az almafáról a kispohárba

A pálinka nálunk a magyar kultúra fontos eleme. Sokan nem ismerik e csodás szeszes ital készítésének csínját-bínját. Jómagam jártas vagyok a pálinkafőzésben, mivel a testvéremnek négy hektár almása van, és volt alkalmam tőle kitanulni a pálinkafőzés mesterségét.

Article images

Pozsony, a barátságos főváros

A húsvéti felhajtás után egy kis kikapcsolódásra vágytam, ezért úgy döntöttem, elutazok valahova. Korábban már jártam Szlovákiában, de a fővárosban még nem, ezért emellett döntöttem.

Article images

Egy ember, két út

Az emberi test egy rendkívül összetett egység, melynek a szív és az agy diktál. De mi van, ha az egyik jobbra a másik balra irányít minket?

Article images

Bulizzatok velünk a vizsgák után!

Egy megterhelő vizsgaidőszak után mire vágyik az egyetemista? Hát fergeteges bulira!

Article images

Mivel lepd meg kedvesed Valentin napon?

Közeledik Valentin nap, és nincs ötleted mivel kedveskedj párodnak? Egyedi és különleges ajándékot szeretnél? Akkor van egy jó hírem: segítségül összegyűjtöttem egy listát pár jó ötlettel!

1 2 ... 9 > >