- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Kávézó

Article images

Egy este a pizzázóban

Szétnéztem, de nem volt körülöttem senki. Talán a többi ember csinálja jól, és én vagyok az utolsó, a szamár, aki még képes ily ostoba módon elszórni a pénzét.

Article images

Az őslakó – avagy mi lenne, ha ősember lennék?

Hogyan reagálnánk arra, ha valaki a barátaink közül ősemberként hivatkozna magára? Tudnánk-e hinni neki? Hogyan bizonyíthatjuk, esetleg cáfolhatjuk állítását?

Article images

Marvelek - egy univerzum bukása

Az év harmadik Marvel-nagyjátékfilmje alig pár hete jelent meg a világ számos mozijának vásznán, máris elbukott. Az eddigi bevételek meg sem közelítik a film költségeit, az IMDB-n mindössze hat ponton áll, az alkotók a tesztvetítés után kénytelenek voltak egy hónapon át utóforgatást végezni, tekintettel a visszajelzésekre. Mégis mi vezetett a Marvelek bukásáig? Mi történik mostanában a Marvellel és az univerzumával?

Article images

Visky András az On the spotban

Az On the spot dokumentum sorozat ezúttal a nehéz (élet)utat megjárt, József Attila-díjjal elismert íróval és színházi dramaturggal, Visky Andrással foglalkozik, közel egyórás filmben ismerhetjük meg történetét.

Article images

Luxen-könyvsorozat

A Luxen Jennifer L. Armentrout által írt, fiatal felnőtteknek szóló paranormális, romantikus könyvsorozat. 2011 és 2014 között jelent meg, ám idén újranyomtatták.

Article images

Dawnlands

A Dawnlands egy hatalmas világgal rendelkező Open-World Survival Crafting cross-platform játék. A tájat különböző élőhelyek, ereklyék és rejtélyek teszik színesebbé. Az ősi föld, amely évszázadok óta szunnyadt, most arra vár, hogy felébredjen. A játék fejlesztői arról írtak, hogy az új történetek a megírásukra várnak. Felkeltették a kíváncsiságomat, ezért én is kipróbáltam.

Article images

Meg(szer)ettem Berlint?

Karácsony után két nappal úgy döntöttem, hogy kiruccanok egy kicsit. Egy hetet töltöttem Berlinben, ez idő alatt sok mindent tapasztaltam és átéltem, olyan dolgokat is, amikre nem igazán számítottam.

Article images

Az Időről időre romantikus vígjáték ünnepli 10. évfordulóját

Volt már olyan érzés benned, hogy ha most visszamehetnél az időben, valamit másképp csinálnál? Nos, Tim Lake 21 évesen megkapja édesapjától azt az információt, hogy ez számára és a család összes férfi tagjának lehetséges. De hogy mit is szeretne evvel a képességgel megvalósítani?

Article images

Sötétség, avagy a világ teremtése

Sötétebb vizekre evezhetünk, ha adunk egy esélyt a következő sorozatnak. A 2017-ben megjelent DARK egy három évadból álló, misztikus történetet elmesélő, igazán egyedi élményt nyújtó műsor, amely az elején egy sor kérdőjelet hagy maga után. A történet végére azonban garantáltan minden szálat elvarrva találunk.

Article images

A zene mindenre gyógyír?

A zene megnyugtathat, elszomoríthat, akár felvidíthat minket. Néhány dallam hallatán eszünkbe juthat egy-egy emlék... Vajon a zene segíthet abban, hogy átvészeljünk egy nehéz időszakot? Akár elfelejtsük azt?

1 2 ... 9 > >