- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Kávézó

Article images

A férfi a méh ellen

A méhek munkája nagyon fontos a világ számára, nélkülük nem lenne termés sem. De az emberek és a méhek közti kapcsolat elég megosztó. Vannak, akik félelem nélkül méhkaptárokat rendeznek, több ezer ilyen rovar közé merészkedve, de mi van azokkal, akik félnek tőlük? Erről a jelenségről készített a Netflix egy vígjátéksorozatot, Rowan Atkinsonnal a főszerepben.

Article images

Szíved kulcsát másra ne bízd!

Volt már olyan, mikor úgy érezted, minden rendben van? Kellemesen süt rád a reggeli napfény, mosolyogva indulsz neki a napodnak, viszont röpke egy perc és elmúlik a tökéletesség varázsa és keserédes ízt hagy maga után. Biztos átélted már azt is, mikor valaki akaratlanul bánt meg, téged viszont akkor sem hagy nyugodni. Szíved a megbocsájtás felé húz, míg eszed még a sértő szavakon zakatol. Nehéz elnézni az érzelmek felett, mert úrrá lesz rajtunk egy nyomasztó belső megérzés. A bizalom és a hit elvesztése talán a legijesztőbb naponta tapasztalt érzelem... Ha a szív és a józan ész beszélni tudna, történetbe foglalná a hitetlenség leküzdését:

Article images

A halál oka: rák

Igen, ez az a betegség, amiről jobb nem hallani. Egyre több életet követel, életkortól függetlenül, de miért pont azokat találja meg, akiknek lenne még dolguk a Földön? A YouTube közösség egyik jelentős tartalomkészítőjétől kellett végleges búcsút venni június végén, rák miatt.

Article images

Nem gondolok semmire

Néha azon gondolkodom, hogy abbahagyok mindent, elmegyek innen messzire és libákat nevelek valahol egy mezőn, ahol nem kell gondolnom semmire.

Article images

Boldogság, ahogy én látom

Ma már kijelenthetem: tudom a választ. Tudom mire gondolt a költő. De, hogy te is értsd miről van szó, elmesélem a történetet. Minden egy irodalomórán kezdődött...

Article images

Az elmúlt évek legjobb sorozatai

Egy szubjektív válogatás következik az elmúlt évek legjobb sorozataiból. Lehet válogatni, mit néztek meg a nyári szünetben.

Article images

Megvan a jogsim, milyen autót vegyek?

Nemrég szerezted meg a gépjárművezetői jogosítványt? Felkészültnek érzed magad a forgalomban való vezetésre, de nem tudod milyen autót vásárolj? Az alábbiakban válogathatsz kedvedre.

Article images

Tíz hasznos tipp a sikeres vizsgákért

A vizsgaidőszak beköszöntésével a tanulóknak röpke idő alatt kell megtanulni több száz oldal mennyiségű tananyagot, hogy sikeresen vizsgázzanak. Az egy hónapig tartó időszakot mindannyian másképp éljük meg. Viszont egy a közös bennünk, egyetemistákban, hogy ez idő alatt végig stresszelünk, mivel halmokban áll előttünk a jegyzet, és azt se tudjuk, melyik tantárgyból készüljünk.

Article images

Kivarrt anyuka és apuka? Mondjatok menőbbet!

Bár manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend a tetováltatás, mégis sokan elítélik a tetoválások viselőit vagy a szakmában dolgozókat. Egy kivarrt, talpig tetovált személyről sok minden eszünkbe jut, de jellemzően nem az, hogy érzékeny, melegszívű és családcentrikus. A csantavéri Bakos Anita és Dániel kiválóan példázzák a sztereotípiák hamisságát.

Article images

Szexoktatás

Tabu, nem tabu: életünk meghatározó része a szexuális ébredés. A hormonális és testi változások, érzelmi hullámvasutak és érzéki kiváncsiság kicsit megbolondíthatják az embert... Mégsem beszélünk erről a folyamatról eleget, messze nem elegendő odafigyeléssel.

< < 1 2 3 ... 8 > >