- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Kávézó

Article images

Álarc

Ez a reggelem is úgy indul, mint a többi. Kikelek az ágyból, átbotorkálok a konyhába, beindítom a vízforralót, és egyenesen a fürdőbe megyek.

Article images

World of Warcraft (Stormforge privát szerver)

A World of Warcraft (röviden WoW) a Blizzard Entertainment 2004-ben megjelent számítógépes játéka. A Battle.net hálózat része. A játék stílusa MMORPG, azaz csak interneten keresztül játszható szerepjáték, melyet egyszerre akár több százan vagy ezren is játszhatnak egy online világban.

Article images

A vonatállomás fantomja

Két óra huszonkilenc perce ülök a vonaton. Mindenen átmegy, zakatol és halad előre.

Article images

Rendező vagyok

Egy kisebb betegség miatt kórházba kellett mennem. Ahogy beértem, még a rendelő is üresen állt a hatalmas épületben. Kerestem az orvosom, de nem találtam meg, ráadásul el is tévedtem.

Article images

A boldogság titka

Boldog vagyok. Elengedem a mások iránt érzett haragot. Ha csúnyát mondanék másokra, elszámolok magamban tízig és csendben maradok.

Article images

Létezik jó török sorozat?

A véleményem egyértelmű igen. A török sorozatokat rengeteg sztereotípia övezi, akár a történetről, akár a színészi játékról beszélünk.

Article images

A tévé, a Netflix és a nagyapám

Szokásos reggeli látogatásomra érkezem a nagyapámhoz. Begyújt, közben zsörtölődik. Nem is csodálkozom: korán van neki is, nekem is, kávéig semmilyen felesleges párbeszédnek nincs helye. Aztán egyszer csak megszólal a tata: Képzeld, fiam, a héten már negyedszer látom a Rocky 2-t!

Article images

A férfi a méh ellen

A méhek munkája nagyon fontos a világ számára, nélkülük nem lenne termés sem. De az emberek és a méhek közti kapcsolat elég megosztó. Vannak, akik félelem nélkül méhkaptárokat rendeznek, több ezer ilyen rovar közé merészkedve, de mi van azokkal, akik félnek tőlük? Erről a jelenségről készített a Netflix egy vígjátéksorozatot, Rowan Atkinsonnal a főszerepben.

Article images

Szíved kulcsát másra ne bízd!

Volt már olyan, mikor úgy érezted, minden rendben van? Kellemesen süt rád a reggeli napfény, mosolyogva indulsz neki a napodnak, viszont röpke egy perc és elmúlik a tökéletesség varázsa és keserédes ízt hagy maga után. Biztos átélted már azt is, mikor valaki akaratlanul bánt meg, téged viszont akkor sem hagy nyugodni. Szíved a megbocsájtás felé húz, míg eszed még a sértő szavakon zakatol. Nehéz elnézni az érzelmek felett, mert úrrá lesz rajtunk egy nyomasztó belső megérzés. A bizalom és a hit elvesztése talán a legijesztőbb naponta tapasztalt érzelem... Ha a szív és a józan ész beszélni tudna, történetbe foglalná a hitetlenség leküzdését:

Article images

A halál oka: rák

Igen, ez az a betegség, amiről jobb nem hallani. Egyre több életet követel, életkortól függetlenül, de miért pont azokat találja meg, akiknek lenne még dolguk a Földön? A YouTube közösség egyik jelentős tartalomkészítőjétől kellett végleges búcsút venni június végén, rák miatt.

< < 1 2 3 ... 9 > >