- BEJELENTKEZÉS -



Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -








Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Kávézó

Article images

Az almafáról a kispohárba

A pálinka nálunk a magyar kultúra fontos eleme. Sokan nem ismerik e csodás szeszes ital készítésének csínját-bínját. Jómagam jártas vagyok a pálinkafőzésben, mivel a testvéremnek négy hektár almása van, és volt alkalmam tőle kitanulni a pálinkafőzés mesterségét.

Article images

Pozsony, a barátságos főváros

A húsvéti felhajtás után egy kis kikapcsolódásra vágytam, ezért úgy döntöttem, elutazok valahova. Korábban már jártam Szlovákiában, de a fővárosban még nem, ezért emellett döntöttem.

Article images

Egy ember, két út

Az emberi test egy rendkívül összetett egység, melynek a szív és az agy diktál. De mi van, ha az egyik jobbra a másik balra irányít minket?

Article images

Bulizzatok velünk a vizsgák után!

Egy megterhelő vizsgaidőszak után mire vágyik az egyetemista? Hát fergeteges bulira!

Article images

Mivel lepd meg kedvesed Valentin napon?

Közeledik Valentin nap, és nincs ötleted mivel kedveskedj párodnak? Egyedi és különleges ajándékot szeretnél? Akkor van egy jó hírem: segítségül összegyűjtöttem egy listát pár jó ötlettel!

Article images

A tettek éve

Minden évben emberek százai fogadják meg: a következő év más lesz! Lefogynak, többet tanulnak, vagy épp munkahelyet váltanak. Bátrabbak lesznek. De vajon miért kell ehhez egy teljesen új év?

Article images

Álarc

Ez a reggelem is úgy indul, mint a többi. Kikelek az ágyból, átbotorkálok a konyhába, beindítom a vízforralót, és egyenesen a fürdőbe megyek.

Article images

World of Warcraft (Stormforge privát szerver)

A World of Warcraft (röviden WoW) a Blizzard Entertainment 2004-ben megjelent számítógépes játéka. A Battle.net hálózat része. A játék stílusa MMORPG, azaz csak interneten keresztül játszható szerepjáték, melyet egyszerre akár több százan vagy ezren is játszhatnak egy online világban.

Article images

A vonatállomás fantomja

Két óra huszonkilenc perce ülök a vonaton. Mindenen átmegy, zakatol és halad előre.

Article images

Rendező vagyok

Egy kisebb betegség miatt kórházba kellett mennem. Ahogy beértem, még a rendelő is üresen állt a hatalmas épületben. Kerestem az orvosom, de nem találtam meg, ráadásul el is tévedtem.

< < 1 2 3 ... 9 > >