- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Kávézó

Article images

A halál oka: rák

Igen, ez az a betegség, amiről jobb nem hallani. Egyre több életet követel, életkortól függetlenül, de miért pont azokat találja meg, akiknek lenne még dolguk a Földön? A YouTube közösség egyik jelentős tartalomkészítőjétől kellett végleges búcsút venni június végén, rák miatt.

Article images

Nem gondolok semmire

Néha azon gondolkodom, hogy abbahagyok mindent, elmegyek innen messzire és libákat nevelek valahol egy mezőn, ahol nem kell gondolnom semmire.

Article images

Boldogság, ahogy én látom

Ma már kijelenthetem: tudom a választ. Tudom mire gondolt a költő. De, hogy te is értsd miről van szó, elmesélem a történetet. Minden egy irodalomórán kezdődött...

Article images

Az elmúlt évek legjobb sorozatai

Egy szubjektív válogatás következik az elmúlt évek legjobb sorozataiból. Lehet válogatni, mit néztek meg a nyári szünetben.

Article images

Megvan a jogsim, milyen autót vegyek?

Nemrég szerezted meg a gépjárművezetői jogosítványt? Felkészültnek érzed magad a forgalomban való vezetésre, de nem tudod milyen autót vásárolj? Az alábbiakban válogathatsz kedvedre.

Article images

Tíz hasznos tipp a sikeres vizsgákért

A vizsgaidőszak beköszöntésével a tanulóknak röpke idő alatt kell megtanulni több száz oldal mennyiségű tananyagot, hogy sikeresen vizsgázzanak. Az egy hónapig tartó időszakot mindannyian másképp éljük meg. Viszont egy a közös bennünk, egyetemistákban, hogy ez idő alatt végig stresszelünk, mivel halmokban áll előttünk a jegyzet, és azt se tudjuk, melyik tantárgyból készüljünk.

Article images

Kivarrt anyuka és apuka? Mondjatok menőbbet!

Bár manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend a tetováltatás, mégis sokan elítélik a tetoválások viselőit vagy a szakmában dolgozókat. Egy kivarrt, talpig tetovált személyről sok minden eszünkbe jut, de jellemzően nem az, hogy érzékeny, melegszívű és családcentrikus. A csantavéri Bakos Anita és Dániel kiválóan példázzák a sztereotípiák hamisságát.

Article images

Szexoktatás

Tabu, nem tabu: életünk meghatározó része a szexuális ébredés. A hormonális és testi változások, érzelmi hullámvasutak és érzéki kiváncsiság kicsit megbolondíthatják az embert... Mégsem beszélünk erről a folyamatról eleget, messze nem elegendő odafigyeléssel.

Article images

John Wick

Mit szólnátok, hogy ha ti lehetnétek John Wick? Az a John Wick, akit egykoron Rémkirálynak neveztek, és a fiatalok már csupán legendákat hallanak rólad. Mit tennél, ha szeretett feleséged egyik napról a másikra eltávozna tőled, csak egy aranyos kutyust hátrahagyva, és egy este még ezt a kiskutyát is megölné valaki? John Wick megfogadja, bosszút áll az elkövetőkön.

Article images

E-girl vagy emó?

Ma már számtalan öltözködési stílus jön velünk szembe az utcán, a hétköznapokban, a szórakozóhelyeken, a tévében, a világhálón. Ennek ellenére sokan rossz szemmel néznek az extravagáns öltözködésre. Rengeteg bántó szót kapnak azok is, akiknek az öltözködése hétköznapinak mondható. Gondoljunk csak bele, mi történik azokkal, akik extrémebb stílust követnek az öltözködésben? Hogyan viszonyulnak hozzájuk az emberek?

< < 1 ... 2 3 4 ... 9 > >