- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Kávézó

Article images

Pumped Gabo mint dj?

Magyarország egyik leghíresebb testépítője dj-ként jön Szerbiába.

Article images

Elektromos vagy belsőégésű motor?

Szép dolog egy reklámban alig zümmögő, kompakt elektromos autót látni. A szlogenek mindig a környezettudatosságot lovagolják meg. De tudsz arról, hogy már kukoricából is előállítható üzemanyag? Tisztában vagy azzal, hogy nem feltétlenül ördögtől való a belsőégésű motor? Fátyol Szebasztián autószerelővel beszélgettünk.

Article images

“Erőt veszek magamon és megindulok...”

Csuka Szantent gyerekkorom óta ismerem. Ő volt az a kislány az iskolában, akit mindig csodáltunk a mesebeli göndör fürtjei miatt. Táncra járt, ahol csillogó ruhákat viselt. A mosolya pedig minden tanárt elbűvölt. Szanten most édesanya lett és blogírásba kezdett, ahol megosztja tapasztalatait az anyasággal kapcsolatban. És nem a megszokott, csöpögős, idilli szöveget kapjuk tőle! Őszintén vall örömről, bánatról és nehézségekről, erőt adva ismerőseinek.

Article images

Nem akarok felkelni!

Kifutok az időből! Határidők, beadandók, online órák, vizsgák... Be kell fejeznem egy szemináriumi munkát, de már a 28-ai vizsgán jár az eszem, vajon sikerülni fog? És az azutáni hét, amikor négy is lesz?!

Article images

Vizsgaidőszak

Már az ajtóban kopogtat a vizsgaidőszak. Minden kezdet nehéz, de valahogy a felkészülés, a beadandók megírása és a tételek kidolgozása különösen.

Article images

Ha lenne lehetőséged, te mit mondanál?

Elalvás előtt azon gondolkodtam, hogy milyen jó lett volna, ha négy-öt évvel ezelőtt valaki megmondja, mit hogyan csináljak, mi vár rám a jövőben. Esetleg felhívta volna rá a figyelmem, hogy ne szőkíttessem ki a hajam, mert megbánom.

Article images

A szokásos mondat helyett

„Új év, új én” – most őszintén, ki kezd minden évet ezzel a mondattal? Én bevallom, mindig eltervezem, hogy ez az év más lesz, na majd most! Sokszor fogadkoztam már, és biztos vagyok benne, hogy ezzel nem csak én vagyok így. Szükség van egyáltalán erre?

Article images

Ha dübörög a techno...

A techno ismétlődő ritmusú, elektronikus tánczene. Sokak szerint a techno segít az agresszív érzések levezetésében, a harag, csalódás és frusztráció feldolgozásában, valakinek pedig egyenesen inspirációt és önkifejezési módot jelent. Erről mesél nekünk Kovács Káka Viktória lemezlovas.

Article images

25+1 év a Baraparty-val

Rockos lendület és fergeteges hangulat jellemzi a Baraparty együttes koncertjeit. Az adai zenekar a 26. születésnapját ünnepelte tavaly

Article images

Wattpad-ről a könyvespolcokra

Végvári Vanessa Jennifer bátor lépésre szánta el magát amikor úgy döntött, az amatőr írók portáljáról regényeit a könyvesboltokba költözteti. Az önkifejezés iránti igény mindenkinél máshogy jelenik meg, és hosszú utat kell megtenni, mire megtaláljuk azt a témakört, amelyben otthonosan mozgunk.

< < 1 ... 2 3 4 ... 7 > >