- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Kávézó

Article images

A buli szíve a DJ

A balkán zene és az EDM dance music párosa együtt nagyot üt. Egy feltörekvő dj aki a bulik mellett kommunikáció szakon tanul. Már számos esemény kiváló hangulatáról gondoskodott. Az éjszakai élet egy aprócska szeletét meséli el Király Adrián lemezlovas.

Article images

Egy fotómodell tapasztalatai

Hogy milyen a fotómodell szakma valódi oldala? Erről Szalai Patrícia ifjú modellel beszélgettem, aki saját történetét mesélte el, buktatókkal és sikerekkel egyaránt.

Article images

A legújabb Batman

Bruce Wayne (Robert Pattinson) múltjának nyomasztó a terhe. Alfred (Andy Serkis) szerint az apja által ráhagyott vállalat és vagyon az ő öröksége, Bruce szerint pedig maga Batman, a sebzett és kívülálló alteregó az, aki szülei erőszakos halála nyomán született. Az új Batman ugyanezt a terhet cipelte magával. Nagyok a rajongói elvárások. A Christopher Nolan által újraálmodott Sötét Lovag azért kokettált némi idealizmussal, Zack Snyder Batman-je pedig egy tehervonat bájával gázolt át a problémákon. Matt Reeves denevérje bátran szembenéz a sötétséggel.

Article images

Elszántan a célok megvalósításáig

Mindenkinek vannak álmai, csak nem mindenki meri őket megvalósítani. Ennek a bátortalanságnak több oka is lehet. A leggyakoribb okok közé tartozik a félelem és a bizonytalanság. Félünk, hogy nem felelünk meg a többieknek, vagy bizonytalanok vagyunk, mert a környezetünk már elhitette velünk, hogy értéktelenek vagyunk.

Article images

A kevesebb néha több? - A Bridgerton család

Legdrágább nyájas olvasóm! Itt újra Lady Whistledown jelentkezik. – A mondat, amit A Bridgerton család sorozat rajongói biztosan ismernek. Előkelő bálok, szebbnél-szebb ruhák, tiltott szerelmek és pletykák, ezek a szavak jutnak eszünkbe a sorozatról. Március 27-én jelent meg a sorozat második évada, így a rajongók újra a 19. századi Londonba költözhetnek további nyolc epizód erejéig.

Article images

Éljen május elseje!

A szilveszter után a majális a második nagy esemény, amit a vajdasági ember általában tűkön ülve vár. Hány láda sört vegyünk? Süssünk vagy főzzünk? Amúgy, a helyet ki biztosítja? És még sorolhatnám az ehhez hasonló kérdéseket. S hogy a végén ki jár a legrosszabbul? A szervező.

Article images

Kusturica után szabadon

Mokra Gora 2021-ben a világ egyik legszebb faluja címet érdemelte ki. A húsvéti kirándulásunkon meg is győződhettünk arról, hogy ez valóban így van. Éppen ezért nem is csoda, ha Emir Kusturica filmrendező is beleszeretett a látványba, és úgy gondolta, épít egy skanzent a közelben.

Article images

Hangsúlyozom, csak szerintem

Hogy is hangzik elődeink híres mondata? Régen minden jobb volt? Igen, pontosan így hangzik. Ezt a mondatot hallgatjuk mi fiatalok, ha esik, ha fúj.

Article images

Fesztiválok a köbön

Ha eleged volt a bezártságból, akkor 2022 te nyarad! Végre eljött az idő, hogy bepótoljuk a fesztiválos lemaradásokat!

Article images

Húsvéti gondolatok

Közeleg a húsvét. Lassan elvégezzük az ünnep előtti takarítást, megvesszük a sonkát és a tormát, tojásokat készítünk és festünk. Vajon miért tesszük mindezt? Minden húsvéti hagyománynak van jelentése, de talán a mai világban mindezt már nem értékeljük annyira, csak megszokásból készülődünk.

< < 1 ... 3 4 5 ... 9 > >