- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Kávézó

Article images

A szokásos mondat helyett

„Új év, új én” – most őszintén, ki kezd minden évet ezzel a mondattal? Én bevallom, mindig eltervezem, hogy ez az év más lesz, na majd most! Sokszor fogadkoztam már, és biztos vagyok benne, hogy ezzel nem csak én vagyok így. Szükség van egyáltalán erre?

Article images

Ha dübörög a techno...

A techno ismétlődő ritmusú, elektronikus tánczene. Sokak szerint a techno segít az agresszív érzések levezetésében, a harag, csalódás és frusztráció feldolgozásában, valakinek pedig egyenesen inspirációt és önkifejezési módot jelent. Erről mesél nekünk Kovács Káka Viktória lemezlovas.

Article images

25+1 év a Baraparty-val

Rockos lendület és fergeteges hangulat jellemzi a Baraparty együttes koncertjeit. Az adai zenekar a 26. születésnapját ünnepelte tavaly

Article images

Wattpad-ről a könyvespolcokra

Végvári Vanessa Jennifer bátor lépésre szánta el magát amikor úgy döntött, az amatőr írók portáljáról regényeit a könyvesboltokba költözteti. Az önkifejezés iránti igény mindenkinél máshogy jelenik meg, és hosszú utat kell megtenni, mire megtaláljuk azt a témakört, amelyben otthonosan mozgunk.

Article images

Karácsonyi zűrzavar

A karácsony a szeretet ünnepe. Az a sok finom sütemény, a rengeteg étel, az ajándékok, az együtt töltött idő, a szeretet.. "Gyere segíts már, sosem leszünk készek a karácsonyi ebéddel, annyi minden van, amit még meg kell csinálni, és sehol sem tartunk." Na igen, ez pedig az érem másik fele.

Article images

Mikor hazudtál utoljára?

A minap szembejött velem egy mondat, miszerint a legtöbb ember egy nap legalább egyszer hazudik. Egész sokáig gondolkodtam rajta, vajon miért mondunk kegyes hazugságokat? Miért imádjuk a karácsonyi ajándékunkat, ha igazából tudjuk, hogy sosem fogjuk használni? Miért dicsérjük meg valaki kinézetét, ha igazából nem is tetszik nekünk?

Article images

Tükörkép

Tükröm, tükröm mondd meg nékem, ki a legszebb a vidéken? – a Hófehérke és a hét törpe című mesében a gonosz boszorkány ezekkel a szavakkal áll a tükör elé; de mit mond egy 21. századi ember, mit lát, amikor tükörbe néz?

Article images

Tükör

Utolsó elintéznivalóm a napi bevásárlás, melyhez mindig ugyanaz a kérdés párosul: mit főzzek ma? Megállok egy pillanatra a bolt előtt, mert a sapka és a szemüveg mellé a maszkot is oda kell tuszkolnom valahogy.

Article images

Márkaépítés Topolyán

Nem voltak nagyravágyó tervei, mégis nagyot alkotott. Topolya fontos szimbólumáról, egyik legismertebb márkájáról, a Jailről beszélgettünk a tulajdonossal.

Article images

Álomból valóság - ez egy esküvőszervező feladata

Andruskó Evelin másodállásban esküvőszervezőként tevékenykedik. Imádja a hivatását, hogy segítheti és boldoggá teheti az ifjú párokat. De mit is kell tennie egy esküvőszervezőnek, és mi az, ami elengedhetetlen egy ilyen munkához?

< < 1 ... 3 4 5 ... 7 > >