- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Kávézó

Article images

Tíz hasznos tipp a sikeres vizsgákért

A vizsgaidőszak beköszöntésével a tanulóknak röpke idő alatt kell megtanulni több száz oldal mennyiségű tananyagot, hogy sikeresen vizsgázzanak. Az egy hónapig tartó időszakot mindannyian másképp éljük meg. Viszont egy a közös bennünk, egyetemistákban, hogy ez idő alatt végig stresszelünk, mivel halmokban áll előttünk a jegyzet, és azt se tudjuk, melyik tantárgyból készüljünk.

Article images

Kivarrt anyuka és apuka? Mondjatok menőbbet!

Bár manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend a tetováltatás, mégis sokan elítélik a tetoválások viselőit vagy a szakmában dolgozókat. Egy kivarrt, talpig tetovált személyről sok minden eszünkbe jut, de jellemzően nem az, hogy érzékeny, melegszívű és családcentrikus. A csantavéri Bakos Anita és Dániel kiválóan példázzák a sztereotípiák hamisságát.

Article images

Szexoktatás

Tabu, nem tabu: életünk meghatározó része a szexuális ébredés. A hormonális és testi változások, érzelmi hullámvasutak és érzéki kiváncsiság kicsit megbolondíthatják az embert... Mégsem beszélünk erről a folyamatról eleget, messze nem elegendő odafigyeléssel.

Article images

John Wick

Mit szólnátok, hogy ha ti lehetnétek John Wick? Az a John Wick, akit egykoron Rémkirálynak neveztek, és a fiatalok már csupán legendákat hallanak rólad. Mit tennél, ha szeretett feleséged egyik napról a másikra eltávozna tőled, csak egy aranyos kutyust hátrahagyva, és egy este még ezt a kiskutyát is megölné valaki? John Wick megfogadja, bosszút áll az elkövetőkön.

Article images

E-girl vagy emó?

Ma már számtalan öltözködési stílus jön velünk szembe az utcán, a hétköznapokban, a szórakozóhelyeken, a tévében, a világhálón. Ennek ellenére sokan rossz szemmel néznek az extravagáns öltözködésre. Rengeteg bántó szót kapnak azok is, akiknek az öltözködése hétköznapinak mondható. Gondoljunk csak bele, mi történik azokkal, akik extrémebb stílust követnek az öltözködésben? Hogyan viszonyulnak hozzájuk az emberek?

Article images

A buli szíve a DJ

A balkán zene és az EDM dance music párosa együtt nagyot üt. Egy feltörekvő dj aki a bulik mellett kommunikáció szakon tanul. Már számos esemény kiváló hangulatáról gondoskodott. Az éjszakai élet egy aprócska szeletét meséli el Király Adrián lemezlovas.

Article images

Egy fotómodell tapasztalatai

Hogy milyen a fotómodell szakma valódi oldala? Erről Szalai Patrícia ifjú modellel beszélgettem, aki saját történetét mesélte el, buktatókkal és sikerekkel egyaránt.

Article images

A legújabb Batman

Bruce Wayne (Robert Pattinson) múltjának nyomasztó a terhe. Alfred (Andy Serkis) szerint az apja által ráhagyott vállalat és vagyon az ő öröksége, Bruce szerint pedig maga Batman, a sebzett és kívülálló alteregó az, aki szülei erőszakos halála nyomán született. Az új Batman ugyanezt a terhet cipelte magával. Nagyok a rajongói elvárások. A Christopher Nolan által újraálmodott Sötét Lovag azért kokettált némi idealizmussal, Zack Snyder Batman-je pedig egy tehervonat bájával gázolt át a problémákon. Matt Reeves denevérje bátran szembenéz a sötétséggel.

Article images

Elszántan a célok megvalósításáig

Mindenkinek vannak álmai, csak nem mindenki meri őket megvalósítani. Ennek a bátortalanságnak több oka is lehet. A leggyakoribb okok közé tartozik a félelem és a bizonytalanság. Félünk, hogy nem felelünk meg a többieknek, vagy bizonytalanok vagyunk, mert a környezetünk már elhitette velünk, hogy értéktelenek vagyunk.

Article images

A kevesebb néha több? - A Bridgerton család

Legdrágább nyájas olvasóm! Itt újra Lady Whistledown jelentkezik. – A mondat, amit A Bridgerton család sorozat rajongói biztosan ismernek. Előkelő bálok, szebbnél-szebb ruhák, tiltott szerelmek és pletykák, ezek a szavak jutnak eszünkbe a sorozatról. Március 27-én jelent meg a sorozat második évada, így a rajongók újra a 19. századi Londonba költözhetnek további nyolc epizód erejéig.

< < 1 ... 3 4 5 ... 9 > >