- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Kávézó

Article images

Húsvéti gondolatok

Közeleg a húsvét. Lassan elvégezzük az ünnep előtti takarítást, megvesszük a sonkát és a tormát, tojásokat készítünk és festünk. Vajon miért tesszük mindezt? Minden húsvéti hagyománynak van jelentése, de talán a mai világban mindezt már nem értékeljük annyira, csak megszokásból készülődünk.

Article images

Aranytól a pionírokig

Amióta ez a vírusos őrület tart, folyton gyomorgörccsel küzdök, amikor az édesanyámat várjuk haza. Vajon utazhat? Negatív lesz a tesztje? Meddig maradhat? És persze a legfontosabb kérdés: mikor láthatjuk viszont?

Article images

Táncoló banánok az Eurovízióban

Idén sem maradunk Eurovíziós Dalfesztivál nélkül. A műsor már 1956 óta szórakoztatja a tévénézőket. Idén májusban az olaszországi Torinóban kerül sor a nagy bulira. A résztvevő országok dalait már hallgathatjuk is a YouTube-on.

Article images

Biće još nešto?

Napjainkban egyre többször szembesülök azzal, hogy a fiatalok nem beszélik megfelelő szinten a szerb nyelvet, ami kellemetlen helyzeteket eredményezhet, ahogy az alábbiakból is kiderül. Habár a szöveg egyes szám első személyben íródott, felhívnám a figyelmet, hogy bárminemű hasonlóság önmagammal vagy bárki mással a puszta véletlen műve. Szóval ha magatokra ismertek, ne vegyétek rossz néven!

Article images

Pumped Gabo mint dj?

Magyarország egyik leghíresebb testépítője dj-ként jön Szerbiába.

Article images

Elektromos vagy belsőégésű motor?

Szép dolog egy reklámban alig zümmögő, kompakt elektromos autót látni. A szlogenek mindig a környezettudatosságot lovagolják meg. De tudsz arról, hogy már kukoricából is előállítható üzemanyag? Tisztában vagy azzal, hogy nem feltétlenül ördögtől való a belsőégésű motor? Fátyol Szebasztián autószerelővel beszélgettünk.

Article images

“Erőt veszek magamon és megindulok...”

Csuka Szantent gyerekkorom óta ismerem. Ő volt az a kislány az iskolában, akit mindig csodáltunk a mesebeli göndör fürtjei miatt. Táncra járt, ahol csillogó ruhákat viselt. A mosolya pedig minden tanárt elbűvölt. Szanten most édesanya lett és blogírásba kezdett, ahol megosztja tapasztalatait az anyasággal kapcsolatban. És nem a megszokott, csöpögős, idilli szöveget kapjuk tőle! Őszintén vall örömről, bánatról és nehézségekről, erőt adva ismerőseinek.

Article images

Nem akarok felkelni!

Kifutok az időből! Határidők, beadandók, online órák, vizsgák... Be kell fejeznem egy szemináriumi munkát, de már a 28-ai vizsgán jár az eszem, vajon sikerülni fog? És az azutáni hét, amikor négy is lesz?!

Article images

Vizsgaidőszak

Már az ajtóban kopogtat a vizsgaidőszak. Minden kezdet nehéz, de valahogy a felkészülés, a beadandók megírása és a tételek kidolgozása különösen.

Article images

Ha lenne lehetőséged, te mit mondanál?

Elalvás előtt azon gondolkodtam, hogy milyen jó lett volna, ha négy-öt évvel ezelőtt valaki megmondja, mit hogyan csináljak, mi vár rám a jövőben. Esetleg felhívta volna rá a figyelmem, hogy ne szőkíttessem ki a hajam, mert megbánom.

< < 1 ... 3 4 5 ... 8 > >