- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Kávézó

Article images

Tükörkép

Tükröm, tükröm mondd meg nékem, ki a legszebb a vidéken? – a Hófehérke és a hét törpe című mesében a gonosz boszorkány ezekkel a szavakkal áll a tükör elé; de mit mond egy 21. századi ember, mit lát, amikor tükörbe néz?

Article images

Tükör

Utolsó elintéznivalóm a napi bevásárlás, melyhez mindig ugyanaz a kérdés párosul: mit főzzek ma? Megállok egy pillanatra a bolt előtt, mert a sapka és a szemüveg mellé a maszkot is oda kell tuszkolnom valahogy.

Article images

Márkaépítés Topolyán

Nem voltak nagyravágyó tervei, mégis nagyot alkotott. Topolya fontos szimbólumáról, egyik legismertebb márkájáról, a Jailről beszélgettünk a tulajdonossal.

Article images

Álomból valóság - ez egy esküvőszervező feladata

Andruskó Evelin másodállásban esküvőszervezőként tevékenykedik. Imádja a hivatását, hogy segítheti és boldoggá teheti az ifjú párokat. De mit is kell tennie egy esküvőszervezőnek, és mi az, ami elengedhetetlen egy ilyen munkához?

Article images

Egy fiatal gyógypedagógus története

Hajagos Heléna egy fiatal és igazán motivált gyógypedagógus. Jelenleg a csantavéri Hunyadi János Általános Iskolában dolgozik a speciális tagozatú gyerekekkel. Bár Magyarországon tanult, mégis visszatért Vajdaságba. Heléna elmondta, mit is jelent maga a gyógypedagógia, és mi az, amire a szülőknek érdemes odafigyelniük.

Article images

Merj változtatni!

Csonka Renáta négy és fél évvel ezelőtt belevágott valami újba, ami megváltoztatta az életét. Pár éve három munkahelye is volt, rengeteget dolgozott, és másra szinte nem is jutott ideje. Ma már online vállalkozása van, és sok időt tud a szeretteire és a szabadidejére fordítani. Reni nem félt változtatni, ami meg is hozta a gyümölcsét.

Article images

Örökké tanulni

Az adai Frank Julianna ma már nyugdíjas, de sok évtizeden át matematikatanárként dolgozott, manapság az olvasás és a gyöngyfűzés tölti ki mindennapjait. A tanári hivatásról, a matematikáról és az általa készített szebbnél szebb ékszerekről beszélgettem ezzel a nagyszerű és sokszínű emberrel.

Article images

Halloween-i buli volt Palicson

Kreatívabbnál kreatívabb jelmezekben jelentek meg a fiatalok a Ribolovački Horror Story Fesztiválon. A palicsi halloween-i party tavaly elmaradt, ezért idén 2 naposra bővült. A szervezők a bulin kívűl csapatjátékokkal és jelmezversennyel is kedveskedtek a résztvevőknek.

Article images

Halloween-i party Magyarkanizsán

A magyarkanizsai Ifjúsági Szervezet halloween-i bulit szervezett a fiatalok számára, melyet október 29-én tartottak a kanizsai ,,OZ'' (ifi) épületében.

Article images

A csuvárkutya

– Na mondd már! Nem jut eszembe, hogy is hívják magyarul? Tudod! Ami a háztetőkön van. A levét a fülbe is csöpögtetik – kérdezi a nagynéném. – Ja! A kövirózsára gondolsz? – kérdezem. – Igen! Az lesz az! Szóval az a növény volt a Varga-nagymamáéknál. Tegnap mesélte Tanti.

< < 1 ... 4 5 6 ... 7 > >