- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Kávézó

Article images

Egy fiatal gyógypedagógus története

Hajagos Heléna egy fiatal és igazán motivált gyógypedagógus. Jelenleg a csantavéri Hunyadi János Általános Iskolában dolgozik a speciális tagozatú gyerekekkel. Bár Magyarországon tanult, mégis visszatért Vajdaságba. Heléna elmondta, mit is jelent maga a gyógypedagógia, és mi az, amire a szülőknek érdemes odafigyelniük.

Article images

Merj változtatni!

Csonka Renáta négy és fél évvel ezelőtt belevágott valami újba, ami megváltoztatta az életét. Pár éve három munkahelye is volt, rengeteget dolgozott, és másra szinte nem is jutott ideje. Ma már online vállalkozása van, és sok időt tud a szeretteire és a szabadidejére fordítani. Reni nem félt változtatni, ami meg is hozta a gyümölcsét.

Article images

Örökké tanulni

Az adai Frank Julianna ma már nyugdíjas, de sok évtizeden át matematikatanárként dolgozott, manapság az olvasás és a gyöngyfűzés tölti ki mindennapjait. A tanári hivatásról, a matematikáról és az általa készített szebbnél szebb ékszerekről beszélgettem ezzel a nagyszerű és sokszínű emberrel.

Article images

Halloween-i buli volt Palicson

Kreatívabbnál kreatívabb jelmezekben jelentek meg a fiatalok a Ribolovački Horror Story Fesztiválon. A palicsi halloween-i party tavaly elmaradt, ezért idén 2 naposra bővült. A szervezők a bulin kívűl csapatjátékokkal és jelmezversennyel is kedveskedtek a résztvevőknek.

Article images

Halloween-i party Magyarkanizsán

A magyarkanizsai Ifjúsági Szervezet halloween-i bulit szervezett a fiatalok számára, melyet október 29-én tartottak a kanizsai ,,OZ'' (ifi) épületében.

Article images

A csuvárkutya

– Na mondd már! Nem jut eszembe, hogy is hívják magyarul? Tudod! Ami a háztetőkön van. A levét a fülbe is csöpögtetik – kérdezi a nagynéném. – Ja! A kövirózsára gondolsz? – kérdezem. – Igen! Az lesz az! Szóval az a növény volt a Varga-nagymamáéknál. Tegnap mesélte Tanti.

Article images

Mikor és merre tekerjük az órát?

Reméljük, senki nem felejtette el, hogy hamarosan újra át kell állítani az órákat nyári időszámításról télire. Ha mégis, akkor most elmondjuk, mikor és merre kell tekerni az óramutatókat, mert egy óra tévedés sok fejfájást okozhat.

Article images

Öltözz be, és vidd el a nyereményt!

Beöltözős bulival készül Csantavéren a 3P CLUB halloween alkalmából. A legjobb jelmez tulajdonosa nyereményben is részesül.

Article images

Halloween-i buli az egyetemünk hallgatóinak!

MTTK-s hallgatók figyelem! Mindjárt itt a halloween. Ha már vártad, hogy jelmezbe öltözhess, vagy elkészíts egy extrémebb sminket, akár csak szórakoznál egy jót, akkor ez most neked szól!

Article images

Több százan a szabadkai Gólyabuliban

Nagy volt az érdeklődés a szabadkai Sax Clubban tartott keddi buli iránt. Bár az eseményt a szabadkai MTTK Hallgatói Önkormányzata főképpen a gólyáknak szervezte, a felsőbbévesek sem hagyhatták ki. A szervezők szerint a rendezvényre több százan vettek jegyet. A szórakozóhelyen természetesen a Newsroom Communicator szerkesztősége is ott volt, sőt, egy videó is készült!

< < 1 ... 5 6 7 ... 8 > >