- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Kávézó

Article images

Mikor és merre tekerjük az órát?

Reméljük, senki nem felejtette el, hogy hamarosan újra át kell állítani az órákat nyári időszámításról télire. Ha mégis, akkor most elmondjuk, mikor és merre kell tekerni az óramutatókat, mert egy óra tévedés sok fejfájást okozhat.

Article images

Öltözz be, és vidd el a nyereményt!

Beöltözős bulival készül Csantavéren a 3P CLUB halloween alkalmából. A legjobb jelmez tulajdonosa nyereményben is részesül.

Article images

Halloween-i buli az egyetemünk hallgatóinak!

MTTK-s hallgatók figyelem! Mindjárt itt a halloween. Ha már vártad, hogy jelmezbe öltözhess, vagy elkészíts egy extrémebb sminket, akár csak szórakoznál egy jót, akkor ez most neked szól!

Article images

Több százan a szabadkai Gólyabuliban

Nagy volt az érdeklődés a szabadkai Sax Clubban tartott keddi buli iránt. Bár az eseményt a szabadkai MTTK Hallgatói Önkormányzata főképpen a gólyáknak szervezte, a felsőbbévesek sem hagyhatták ki. A szervezők szerint a rendezvényre több százan vettek jegyet. A szórakozóhelyen természetesen a Newsroom Communicator szerkesztősége is ott volt, sőt, egy videó is készült!

Article images

Csinálni, csinálni, csinálni - ez a siker titka

Sokszor gondoljuk azt, hogy a hírességek, akiket a TV-ben vagy filmekben láthatunk, különleges, fényűző, számunkra tökéletesnek tűnő életet élnek, hiszen ezt látjuk-halljuk róluk, erről szólnak a különböző médiumokban, közösségi oldalakon megjelenő tartalmak. Ilyenkor pont az lenne az utolsó gondolatunk, hogy egy ismert műsorvezető is legurulhat a színpad lépcsőjéről, esetleg el is tévesztheti a műsor nevét élő adásban. Ördög Nórával találkoztunk, aki meglepő módon a legalázatosabb és legegyszerűbb módon mesélt karrierjéről, ezzel lerántva a leplet a sztárélet sztereotípiáiról.

Article images

Végre bulizunk!

Kemény másfél évet tudhatunk magunk mögött. Mindenki tudna mondani legalább egy dolgot, ami hiányzott neki, amit az utóbbi időben nem csinálhatott. Utazás, kikapcsolódás, sportolási lehetőségek, szociális élet és még sorolhatnám. De mi az, amit leginkább a fiatalok hangoztatnak? Természetesen a bulik!

Article images

A denevérek jól viselkednek, és otthon maradnak, ha betegek

Feltehetőleg a koronavírus első hordozói nem emberek voltak, hanem valamely állatfaj egyedei, például denevérek. A héten róluk derült ki egy igencsak érdekes tény, melyre a Tel aviv-i egyetem kutatói derítettek fényt.

Article images

A kétéves zsenipalánta

Új taggal gyarapodott a Mensa egyesülete, mely nemzetközi szinten gyűjti össze az általuk összeállított IQ-teszten jól szereplő egyéneket, nemtől és életkortól függetlenül. A kétéves Kashe Quest is a társaság tagjává vált.

Article images

Floridai lettem

A kellő kitartás és elszántság meghozza gyümölcsét – hangzik a mára már közhelyszerű mondatnak számító motiváló szöveg, amire az emberek többsége csak legyint. A kishegyesi származású Novák Arnoldnak mégis ez a mottója. A vele készült interjúban megosztja velünk, mekkora utat tett meg az ,,amerikai álom’’ megvalósításáért.

Article images

Visszatérnek a Jóbarátok!

Hosszú évek után újra visszatér a Jóbarátok című sorozat. Igaz, csupán egy epizód erejéig, de a rajongók újra láthatják a képernyőkön Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matthew Perry, Lisa Kudrow, és Matt LeBlanc színészeket.

< < 1 ... 7 8 9 > >