- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Kávézó

Article images

A denevérek jól viselkednek, és otthon maradnak, ha betegek

Feltehetőleg a koronavírus első hordozói nem emberek voltak, hanem valamely állatfaj egyedei, például denevérek. A héten róluk derült ki egy igencsak érdekes tény, melyre a Tel aviv-i egyetem kutatói derítettek fényt.

Article images

A kétéves zsenipalánta

Új taggal gyarapodott a Mensa egyesülete, mely nemzetközi szinten gyűjti össze az általuk összeállított IQ-teszten jól szereplő egyéneket, nemtől és életkortól függetlenül. A kétéves Kashe Quest is a társaság tagjává vált.

Article images

Floridai lettem

A kellő kitartás és elszántság meghozza gyümölcsét – hangzik a mára már közhelyszerű mondatnak számító motiváló szöveg, amire az emberek többsége csak legyint. A kishegyesi származású Novák Arnoldnak mégis ez a mottója. A vele készült interjúban megosztja velünk, mekkora utat tett meg az ,,amerikai álom’’ megvalósításáért.

Article images

Visszatérnek a Jóbarátok!

Hosszú évek után újra visszatér a Jóbarátok című sorozat. Igaz, csupán egy epizód erejéig, de a rajongók újra láthatják a képernyőkön Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matthew Perry, Lisa Kudrow, és Matt LeBlanc színészeket.

Article images

Jön A nagy pénzrablás 5. évada!

A nagy pénzrablást (La Casa de Papel) először 2017-ben mutatták be. Mára a Netflix egyik sikersorozatává vált.

Article images

Önként vállalt rabság

Észre sem vettem, hogy tárgyak rabja lettem. Olyan tárgyaké, amelyek néhány évvel ezelőtt még csak nem is léteztek.

Article images

Vészeld át könnyedén a vizsgaidőszakot!

Vizsgaidőszak.. Csak néhány hétig tart, de nagyon sokszor éveknek tűnik. A legtöbb egyetemista rémálma. Ahogy közeleg a vizsgaidőszak, sok diáknak összeszorul a gyomra: "Mégis hogyan fogom ezt a rengeteg anyagot megtanulni?"

Article images

Nem kell zsebpénz a nyárra, Mama!

Aleksandar Vučić, szerb államfő a napokban jelentette ki, hogy az összes 16 évnél idősebb szerbiai állampolgár 3000 dinárt kap, aki felvette a koronavírus elleni oltást.

Article images

Falusi gyerekből Youtube-sztár

Nasz Dániel Magyarország egyik ismertebb youtubere. Ma már több mint négyszázezer ember követi nap mint nap a munkásságát a YouTube-on, illetve különböző közösségi oldalakon is nagy követőtáborral rendelkezik. De mégis, hogyan lett egy egyszerű falusi gyerekből ismert youtuber?

Article images

Megtartják az Exit Fesztivált

A 20. jubileumi Exit Fesztivál július 8-ától 11-éig tart Újvidéken.

< < 1 ... 7 8 9 > >