- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Kávézó

Article images

Jön A nagy pénzrablás 5. évada!

A nagy pénzrablást (La Casa de Papel) először 2017-ben mutatták be. Mára a Netflix egyik sikersorozatává vált.

Article images

Önként vállalt rabság

Észre sem vettem, hogy tárgyak rabja lettem. Olyan tárgyaké, amelyek néhány évvel ezelőtt még csak nem is léteztek.

Article images

Vészeld át könnyedén a vizsgaidőszakot!

Vizsgaidőszak.. Csak néhány hétig tart, de nagyon sokszor éveknek tűnik. A legtöbb egyetemista rémálma. Ahogy közeleg a vizsgaidőszak, sok diáknak összeszorul a gyomra: "Mégis hogyan fogom ezt a rengeteg anyagot megtanulni?"

Article images

Nem kell zsebpénz a nyárra, Mama!

Aleksandar Vučić, szerb államfő a napokban jelentette ki, hogy az összes 16 évnél idősebb szerbiai állampolgár 3000 dinárt kap, aki felvette a koronavírus elleni oltást.

Article images

Falusi gyerekből Youtube-sztár

Nasz Dániel Magyarország egyik ismertebb youtubere. Ma már több mint négyszázezer ember követi nap mint nap a munkásságát a YouTube-on, illetve különböző közösségi oldalakon is nagy követőtáborral rendelkezik. De mégis, hogyan lett egy egyszerű falusi gyerekből ismert youtuber?

Article images

Megtartják az Exit Fesztivált

A 20. jubileumi Exit Fesztivál július 8-ától 11-éig tart Újvidéken.

Article images

A vadász, aki színes üvegekről álmodik

A bezdáni származású Zwipp-Müller Edith ritka kedvteléseknek hódol. Az egyik az üvegművesség, melyet egy ideig hivatásszerűen is űzött, a másik pedig a vadászat, melybe gyermekkorában édesapja vezette be.

Article images

Megcsodáltam a világ látnivalóit

Dolgozni és közben bejárni a világ nagy városait egy hatalmas lehetőség. Hajóútjáról, szórakozásról, élményeiről és tapasztalatairól számol be Csernai Botond, aki fél évet töltött egy óceánjárón.

Article images

Kutyamese

Az állatok ugyanolyan érző lények, mint mi. Azonban emberi mivoltunk folytán hajlamosak vagyunk úgy elsétálni az állatvilág képviselői mellett, hogy olykor észre sem vesszük az udvarban, az erdőben vagy netán az utcán éldegélő társainkat, noha meggyőződésem, hogy az emberiség az állatvilágtól tanulhatna a legtöbbet – főleg a morál szempontjából. Az alábbi szövegben egy személyes tapasztalatot osztok meg veletek arról, hogyan fonódik egybe ember és állat szelleme.

< < 1 ... 8 9