- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó
Article image

Netflix

A férfi a méh ellen

Molnár Emese

2022. 10. 30. 00:34

A méhek munkája nagyon fontos a világ számára, nélkülük nem lenne termés sem. De az emberek és a méhek közti kapcsolat elég megosztó. Vannak, akik félelem nélkül méhkaptárokat rendeznek, több ezer ilyen rovar közé merészkedve, de mi van azokkal, akik félnek tőlük? Erről a jelenségről készített a Netflix egy vígjátéksorozatot, Rowan Atkinsonnal a főszerepben.

Rowan Atkinson-t sokan úgy ismerik, mint Mr. Bean vagy Johnny English megtestesítője. Ennek ellenére most egy átlagos gondnok, Trevor szerepében tér vissza a képernyőkre. Az említett két karakter és Trevor viselkedése hasonló olyan szempontból, hogy mindegyikük kétbalkezes. De mégis valaki el tudja képzelni, hogy milyen lehet Atkinson egy ettől teljesen eltérő szerepben? Szinte lehetetlen.
A sorozat június 24-én jelent meg, egyelőre egy évadból áll, ami kilenc darab tíz perces részt tartalmaz, és megtekinthető már magyarul is. Trevort megbízzák, hogy vigyázzon egy nagyon modern házra, ahol még a vízcsap is különböző kézmozdulatokkal nyitható meg, és egyes szobák csak kódokkal nyithatóak. Pánikra semmi ok, ezeknek a használata mind össze van foglalva egy könyvben. Ha ez még nem elég, akkor a ház tele van értékes tárgyakkal, emellett egy kutyának is a gondját kell viselnie, amíg a tulajok nyaralnak.

Cikk kép

Miután főszereplőnket egyedül hagyják ebben a házban, akkor kezdődik csak igazán a cselekmény. Egy méhecske úgy dönt, hogy berepül hozzá, és egy kis felfordulást okoz az ügyetlen gondnoknak. Öt perc sem telik el, és Trevor már több helyen kárt tesz a ház több millió fontot érő tárgyaiban. Az biztos, hogy a nézőket nem kíméli az agyfárasztó döntéseitől.

Cikk kép

A sorozat könnyen érthető, olykor vicces, olykor már tényleg megkérdeztem saját magamtól, hogy: megéri ezt tovább nézni? Hiszen többször fogtam a fejem, mint, hogy nevessek egy nagyon jót. De mindig történt valami a részek végén, ami miatt éreztem a késztetést, hogy folytassam. Tehát a figyelmet jól leköti, nem unalmas sorozat, az biztos.

Cikk kép

Szinte minden korosztálynak ajánlom, hogy nézze meg, különösen azoknak, akik eddig is szerették Rowan Atkinson filmjeit. Annyi tanácsot viszont adnék, hogy a problémamegoldó képességet ne a főszereplőtől tanuljátok el!

Forrás: Newsroom Communicator