- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó
Article image

www.sportingpost.co.za

A szokásos mondat helyett

Vidaković Dajana

2022. 01. 11. 23:23

„Új év, új én” – most őszintén, ki kezd minden évet ezzel a mondattal? Én bevallom, mindig eltervezem, hogy ez az év más lesz, na majd most! Sokszor fogadkoztam már, és biztos vagyok benne, hogy ezzel nem csak én vagyok így. Szükség van egyáltalán erre?

Még decemberben elgondolkoztam ezen a témán. Mostanra tudatosult bennem, hogy ez csak egy rossz berögződés. Lehet, hogy egyszer valaki elkezdte, és most görcsösen ragaszkodunk hozzá. Közben meg az van, hogy nem az új év fogja meghozni ezt a döntésünket, és nem akkor fogunk elkezdeni fogyni, edzeni, tanulni, jobban teljesíteni a munkánkban, amikor az óra átvált egy újabb, kihívásokkal teli esztendőbe. Pont ellenkezőleg! Ha én most érzem azt, hogy igenis változtatni szeretnék egy olyan dolgon, amiért már most tehetek, akkor miért várnám meg a január elsejét, vagy éppen azt a bizonyos hétfőt, amikor mindenki elkezd edzőterembe járni és egészségesen táplálkozni?!
Tegyük félre a kifogásokat, mert azokból mindig van bőven, és változtassunk! Ezekben a megkoronázott években kell egy kis énidő, és igenis szükségünk van kikapcsolódásra, olyan dolgokra, amelyek boldoggá tesznek minket. Csináljuk azt, amit szeretünk!
Kívánom minden kedves olvasónak, hogy a 2022-es éve legyen boldog, szeretetteljes és remélhetőleg koronamentes.

Forrás: Newsroom Communicator