- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó
Article image

Newsroom Communicator

Halloween-i party Magyarkanizsán

Bús Viola

2021. 10. 30. 16:37

A magyarkanizsai Ifjúsági Szervezet halloween-i bulit szervezett a fiatalok számára, melyet október 29-én tartottak a kanizsai ,,OZ'' (ifi) épületében.

Első alkalommal szervezett ilyen jellegű bulit a fiataloknak az OZ csapata. A jelmez ugyan nem volt kötelező, mégis mindenki beöltözött.

Ivanović Laura Magyarkanizsa Község Ifjúsági koordinátora, egyben az esemény szervezője elmondta, már egy ideje terveznek összehozni egy bulit, így halloween kapóra jött nekik.

– Régóta emlegetjük, hogy megszervezünk egy hasonló estét. Első lehetőségnek a kanizsai Stendhal szórakozóhelyet gondoltuk, de végül ennek a szervezése akadályokba ütközött, így az utolsó három napban hoztuk össze. Az est fénypontja a jelmezbemutatónk, azaz mindenki, aki beöltözött részt vehet a játékban, s akit a legkreatívabbnak találunk, díjazzuk egy kisebb ajándékkal. A közeljövőben nem tervezünk egyéb programokat, karácsony körül szeretnénk majd valami szépet létrehozni.

Döbrei Dorottya nem is kanizsai, mégis fontosnak tartotta eljönni a bulira.

– Az Ifjúsági Szövetség tagja vagyok, úgy éreztem most is itt a helyem, Kelebiáról jöttem, hogy a barátaimmal tölthessem az estét. A jelmezem egy börtönből szabaduló rab, az ötlet pedig egész egyszerűen jött: megláttam a ruhát turkálóban és rögtön tudtam, hogy ez lesz az igazi!

Tockó Tamara, kanizsai tanuló aktív tagja az Ifjúsági Szervezetnek, és örült a beöltözős bulinak, hisz imád kreatív sminkeket készíteni.

– Én különösen szeretem az ilyen eseményeket, főleg azért, mert összetartják a fiatalokat, én is igyekszem támogatni a csapatot azzal, hogy eljövök. A jelmezem az utolsó pillanatban született meg, sok időm nem volt kigondolni, ezért csíkos nadrágba és egy fürdőruhába jöttem. Nagy sietségemben volt időm feldobni egy sminket, így talán bohóc lettem.

A haloween-i party sok fiatalt megmozgatott Magyarkanizsán, ahol viszonyleg kevés hasonló alkalom kínálkozik a bulizásra.

Forrás: Newsroom Communicator