- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó
Article image

Csernai Botond

Megcsodáltam a világ látnivalóit

Csernai Panna

2021. 03. 12. 16:20

Dolgozni és közben bejárni a világ nagy városait egy hatalmas lehetőség. Hajóútjáról, szórakozásról, élményeiről és tapasztalatairól számol be Csernai Botond, aki fél évet töltött egy óceánjárón.

A kupuszinai Csernai Botond már nagyon fiatal korában vágyakozott a „nagyvilág” felfedezésére. Az egyetem elvégzése után, az internetet böngészve bukkant rá egy hajótársaság hirdetésére, mely egy rekreációs központba, vagyis a hajó edzőtermébe keresett alkalmazottakat. Botond megragadva a lehetőséget, nekivágott, hogy megvalósítsa álmát: elindult a kalandokkal teli hosszú utazásra. Nagyon szerencsésnek mondhatja magát, hiszen olyan csodás helyekre juthatott el, mint Párizs, Amszterdam, London, Edinburgh, Liverpool, Mallorca, Koppenhága, Oslo, Helsinki, Szentpétervár és még számos metropolisz.

Minden városhoz kötődik egy-egy történet, egy-egy felejthetetlen emlék. Ezekről az emlékekről, tapasztalatokról, a városok varázslatos hangulatáról, az emberekről, gasztronómiai kalandjairól és még sok érdekességről számol be az interjúban.

Forrás: Newsroom Communicator