- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó
Article image

Csonka Renáta Facebook-oldala

Merj változtatni!

Kovács Laura

2021. 11. 13. 21:28

Csonka Renáta négy és fél évvel ezelőtt belevágott valami újba, ami megváltoztatta az életét. Pár éve három munkahelye is volt, rengeteget dolgozott, és másra szinte nem is jutott ideje. Ma már online vállalkozása van, és sok időt tud a szeretteire és a szabadidejére fordítani. Reni nem félt változtatni, ami meg is hozta a gyümölcsét.

- Kérlek, mondd el, mivel foglalkozol jelenleg?
- Jelen pillanatban online vállalkozásom van, termékértékesítés és azok megismertetése a feladatom. Szépségápolás és egészségmegőrzés a fő fókusz, de sok más program is van, amiben részt tudok venni. Egyet megemlítenék: Tápláld a gyerekeket programunkat, ahol alultáplált gyermekeket etetünk.

- Mikor és miért döntöttél úgy, hogy ezzel szeretnél foglalkozni?
- Négy és fél éve kezdtem bele ebbe az üzletbe. Két és fél éve főállásban ezzel foglalkozom. Kint voltam külföldön, Svájcban pontosan, ott három munkahelyem is volt. Szinte csak aludtam, ettem és dolgoztam. Egyik nap rám írt egy ismerősöm, felajánlotta ezt a lehetőséget. Azt mondta, több időm és pénzem lehet egy idő után. Belementem, nem volt veszíteni valóm, és úgy voltam vele, ha bejön, akkor haza tudok költözni és több minőségi időt tudok a családommal tölteni. Így is lett, nem volt könnyű, de nagyon megérte.- Miben változtatta meg ez a munka az életed?
- Annyi mindent adott nekem ez a munka. Több időt, pénzt, szabadságot egyben. Nagyon szeretek utazni, így tényleg bárhol, bármikor, bárkivel tudok együtt dolgozni. Ez szerintem nagy kincs a mai világban. Pozitív, motivált emberekkel dolgozom együtt. Nagyon jól összetart a kis csapat.

- Mi ad motivációt a munkád során?
- Motivációt az ad, ha embereknek tudok segíteni, hogy szintén ki tudják alakítani azt az álom életet maguknak, amit szeretnének élni. Nagyon jó érzés, amikor látom a csapatomat, hogy fejlődnek és sorban valósítják meg a céljaikat.- Mivel motiválnád azokat, akik nem mernek munkahelyet váltani, hogy valami újba kezdjenek az álmaik eléréséért?
- Annyit tanácsolok nekik, hogy ne higyjék el, amit hisznek! Lehet sokan értik,de lehet sokan nem ezt a mondatot. Nagyon sok mindent elhiszünk, ami valójában nincs is, csak bemagyarázzuk magunknak. Ha nem próbálunk ki új dolgokat, akkor honnan tudjuk, hogy az nekünk jó-e vagy sem?! Azt üzenném azoknak az embereknek, hogy ne gondolkodjanak, ne agyalják túl a dolgokat, csak cselekedjenek, csináljak azt, amit a belső hangjuk mond.

- Köszönöm, hogy elvállaltad az interjút, és további sok sikert kívánok neked!

Forrás: Newsroom Communiator