- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó
Article image

www.westgateresorts.com

Végre bulizunk!

Vidaković Dajana

2021. 07. 05. 14:12

Kemény másfél évet tudhatunk magunk mögött. Mindenki tudna mondani legalább egy dolgot, ami hiányzott neki, amit az utóbbi időben nem csinálhatott. Utazás, kikapcsolódás, sportolási lehetőségek, szociális élet és még sorolhatnám. De mi az, amit leginkább a fiatalok hangoztatnak? Természetesen a bulik!

Körülbelül egy hónapja kezdtek el rendezvényeket szervezni, ami a járványügyi adatok javulásának köszönhető. Az eseményeken rengeteg résztvevő van, mindenki arcán látszódik, hogy ezek a pillanatok hiányoztak igazán. A korlátok nélküli bulik, hogy emberek százai között legyenek.

Jómagam nevében tudok csak beszélni, de azt éreztem az elmúlt egy és fél évben, hogy szürkék a mindennapjaim. A hétvégi bulik helyett otthon ültem egy popcornnal a kezemben és filmet vagy sorozatot néztem. Tűkön ülve vártam, hogy vége legyen, és visszakapjuk a normális életünket, a megszokott szokásainkkal együtt.
Egy pár megszervezett party után azt mondhatom, hogy végre lassan visszaáll minden a régi kerékvágásba, amire - valljuk be - mindenki várt!

Reménykedni tudok csak abban, hogy végre mindent szabadon csinálhatunk!

Egy biztos, hogy ezentúl minden ilyen pillanatot jobban fogunk értékelni!

Forrás: Newsroom Communicator