- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó
Article image

Energepic.com

Vizsgaidőszak

Rózsa Krisztina

2022. 01. 15. 22:25

Már az ajtóban kopogtat a vizsgaidőszak. Minden kezdet nehéz, de valahogy a felkészülés, a beadandók megírása és a tételek kidolgozása különösen.

Reggel 8 óra 20 perc, már a negyedik ébresztőt nyomom ki, de alig tudok felkelni. Lehet, ha nem az Instát, a Tiktokot bújtam volna késő estig, most könnyebb lenne. Miért is kelek ilyen korán? Ja, már tudom! Még csak két beadandóm maradt, mondjuk egy héttel ezelőtt is ennyi volt. Na meg órám is lesz még délelőtt. Megfogadtam, ma igenis megcsinálom mindet. Lehet, kicsit lemaradtam, de biztosan nem, már a címüket is kitaláltam, úgyhogy nyert ügyem van. Csak megiszom a reggeli kávém, és elkezdem. Ma biztosan.
A tételeket is ki kell dolgoznom, azzal kezdem. Sokat kell tanulni. Rápillantok csak előtte a telefonomra, Facebook, Messenger stb. Most jött egy üzenet, hogy az egyik barátnőm ma ráér, olyan régen láttam már, talán egy délutáni találkozás belefér.
Valahogy ilyenkor minden érdekesebb a tanulásnál, például szívesen kitakarítanám akár az egész házat. Erőt veszek magamon, és kezdem a tételek kidolgozását, azt hiszem ehhez nem lesz elég a mai nap, lehet, inkább holnap kezdek neki, mára már úgyis van programom.
A mai nap nem sokat haladtam, viszont mégiscsak elkezdtem valamit, de holnap újra nekikezdek, teljes erőbedobással. Most határozottan megfogadom magamnak. Korán fogok kelni. Mondjuk jó lesz 8 óra 25 perckor.

Forrás: Newsroom Communicator