- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Kultúra

Article images

Nyugaton a helyzet változatlan

Október 28-a óta mindenki számára elérhetővé vált a Netflix szolgáltatásai között Edward Berger rendező újabb műve a Nyugaton a helyzet változatlan. Egy fiatal német katona megpróbáltatásait követhetjük nyomon az első világháborúban.

Article images

A korona - dráma a javából

A korona nem egy pörgős, akciódús sorozat, hanem egy karakterdráma a brit királyi családról, az 1940-es évektől kezdve a modern időkig. Lassú ütemben fut, mégis lebilincselő. Betekintést nyújt a királyi család személyes életébe, beleértve a románcokat és a politikai rivalizálásokat is.

Article images

Zenész élet

Jerasz Kornél törökkanizsai zenész, akinek kiskora óta életének jelentős részét betölti a zene.

Article images

Filmest

Többszörösen díjazott filmet nézhettek meg az érdeklődők a szabadkai VM4K-ban.

Article images

Jótékonysági koncert a cipősdoboz akcióért

Jótékonysági koncertet adott a Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium Rebellis nevű iskolazenekara december 12-én, a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központban.

Article images

Mennyország csillaga

A Talentum néptánccsoport december 10-én 19 órakor karácsonyi műsorral kedveskedett a szabadkaiaknak. A negyvenöt perces előadást telt ház előtt mutatták be a Jadran színpadán. Nézzétek meg a helyszínen készült képes összefoglalónkat!

Article images

Koszorúfonó verseny Zentán

A Thurzó Lajos Általános Iskola idén már tizennyolcadik alkalommal szervezi meg a koszorúfonó versenyt, ahol az iskola felső tagozatos diákjai 3-4 fős csapatokban elkészíthetik a saját adventi koszorúikat, a karácsonyi ünnepekre hangolódva.

Article images

Egy életen át

Gondolkodom. Már napok óta csak gondolkodom. Nem is igaz. Már hetek, hónapok óta gondolkodom, de nem tudok rájönni a lényegre. Ez már távoli emlék, de még most is egyfolytában azon töprengek, hogy is lehetne megközelíteni a szerelem fogalmát. Vagy ez csak szeretet, nincs is olyan, hogy szerelem?

Article images

Mesedélelőtt Zentán

Mesedélelőttöt tart a zentai kisgyermekek számára a helyi Gyermekbarátok Egyesülete.

Article images

Desiré - No filter

A Desiré fesztivál ikonikus elemnek számít Szabadka kulturális, színházi és művészi életében. Idén tizennegyedik alkalommal rendezték meg a népszerű színházi fesztivált. Olvassátok interjúnkat Urbán Andrással, a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház igazgatójával.

< < 1 2 3 ... 6 > >