- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Kultúra

Article images

Jótékonysági koncert a cipősdoboz akcióért

Jótékonysági koncertet adott a Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium Rebellis nevű iskolazenekara december 12-én, a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központban.

Article images

Mennyország csillaga

A Talentum néptánccsoport december 10-én 19 órakor karácsonyi műsorral kedveskedett a szabadkaiaknak. A negyvenöt perces előadást telt ház előtt mutatták be a Jadran színpadán. Nézzétek meg a helyszínen készült képes összefoglalónkat!

Article images

Koszorúfonó verseny Zentán

A Thurzó Lajos Általános Iskola idén már tizennyolcadik alkalommal szervezi meg a koszorúfonó versenyt, ahol az iskola felső tagozatos diákjai 3-4 fős csapatokban elkészíthetik a saját adventi koszorúikat, a karácsonyi ünnepekre hangolódva.

Article images

Egy életen át

Gondolkodom. Már napok óta csak gondolkodom. Nem is igaz. Már hetek, hónapok óta gondolkodom, de nem tudok rájönni a lényegre. Ez már távoli emlék, de még most is egyfolytában azon töprengek, hogy is lehetne megközelíteni a szerelem fogalmát. Vagy ez csak szeretet, nincs is olyan, hogy szerelem?

Article images

Mesedélelőtt Zentán

Mesedélelőttöt tart a zentai kisgyermekek számára a helyi Gyermekbarátok Egyesülete.

Article images

Desiré - No filter

A Desiré fesztivál ikonikus elemnek számít Szabadka kulturális, színházi és művészi életében. Idén tizennegyedik alkalommal rendezték meg a népszerű színházi fesztivált. Olvassátok interjúnkat Urbán Andrással, a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház igazgatójával.

Article images

Az asztronauta bevetésre indul

A Hanteo Chart arról számolt be, hogy Jin a harmadik szólóművész a Hanteo történetében, aki az első héten túllépte a 750 000 eladást a „The Astronaut” című zenével.

Article images

Színvonalas hangverseny hatodszorra is

Idén is megszervezték az International Piano Fest zongorafesztivált Szabadkán. A világ minden tájáról érkeztek zongoraművészek.

Article images

Erőss Ernő csodaszép művei

Az intarzia falemezkékből készült kép vagy dekoráció. Ma már kevesen vállalkoznak erre a precizitást és türelmet igénylő munkára. A temerini Erőss Ernő fél évszázada óta dolgozik ezzel a technikával.

Article images

Szelfimúzeum Szabadkán

A közelmúltban megnyílt az első Selfieteria szelfimúzeum a Harambašić utca 29-es szám alatt. Látványos, interaktív környezet, amely számos vonzó hátteret és helyiséget kínál a szelfik készítéséhez.

< < 1 2 3 4 5 > >