- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Kultúra

Article images

Az asztronauta bevetésre indul

A Hanteo Chart arról számolt be, hogy Jin a harmadik szólóművész a Hanteo történetében, aki az első héten túllépte a 750 000 eladást a „The Astronaut” című zenével.

Article images

Színvonalas hangverseny hatodszorra is

Idén is megszervezték az International Piano Fest zongorafesztivált Szabadkán. A világ minden tájáról érkeztek zongoraművészek.

Article images

Erőss Ernő csodaszép művei

Az intarzia falemezkékből készült kép vagy dekoráció. Ma már kevesen vállalkoznak erre a precizitást és türelmet igénylő munkára. A temerini Erőss Ernő fél évszázada óta dolgozik ezzel a technikával.

Article images

Szelfimúzeum Szabadkán

A közelmúltban megnyílt az első Selfieteria szelfimúzeum a Harambašić utca 29-es szám alatt. Látványos, interaktív környezet, amely számos vonzó hátteret és helyiséget kínál a szelfik készítéséhez.

Article images

Semmitmondó, mégis túl sok?

Amerikában már-már szokásossá váltak az iskolai lövöldözések. Az utóhatás című tinidráma egy ilyen történetet dolgoz fel.

Article images

Esős lesz a június-július?

Június 8-a Medárd napja. Ha ezen a napon esik az eső, akkor a következő 40 napban is esni fog. Ha viszont nem nyílik meg az ég, akkor 40 napos szárazság várható vidékünkön. Idén júniusban tehát Medárd szerint változékony, esős napokra számíthatunk.

Article images

Legyen benne hulla

Nagy érdeklődés övezte Óbecsén a Színjátszó Odú legújabb előadását. Ezúttal Csukás István Vakáció a halott utcában című regényét dolgozták fel.

Article images

Népzenei fesztivál Palicson

Pénteken és szombaton rendezték meg a nyolcadik Folk Music Festet. Igazán impozáns helyen, Palicson, a Vigadó teraszán. Idén is színes programokkal várták a kilátogatókat. A magyar népzene mellett szerb, bunyevác és horvát zenék szóltak a Palicsi-tó partján. Pénteken 19 órakor, szombaton 16 órakor kezdődött a műsor. A részletes programról Juhász Gáborral, a Juhászok Civil Szervezet elnökével és a fesztivál szervezőjével beszélgettünk.

Article images

Oddinary=Ordinary?

A Billboard top 200 listán az elsőnek rangsorolták Stray Kids új minialbumát. Ezzel a ranggal nem csak listavezetők lettek, hanem a legsikeresebb albumeladási hetet tudhatják maguk után 2022-ben.

Article images

Innen és Tovább, de visszajövünk

Innen és Tovább címmel szerveztek képzőművészeti kiállítást Csantavéren. Az eseménynek a Bartók Béla Művelődési Egyesület adott otthont. A kiállításon két fiatal művész munkáit tekinthették meg az érdeklődők.

< < 1 ... 2 3 4 ... 6 > >