- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Kultúra

Article images

Álom, álom, édes álom...

Fergeteges hangulat uralkodott csütörtökön a szabadkai Zsinagógában. Az Operettest a zsinagógában című koncert a VM4K szervezésében valósult meg. Az eseményen a legismertebb operettslágerek csendültek fel.

Article images

Tizenhét film és három színházi előadás az idei KSZFV-n

Megtartották a Középiskolások Szín- és Filmművészeti Vetélkedőjét szerdán Zentán. Az egynapos eseményen tizenhét filmet és három előadást mutattak be. A rendezvénynek a Zentai Magyar Kamaraszínház adott otthont.

Article images

Az elveszett Éden – filmekről, gyerekkorról, hivatásról – Bicskei Zoltánnal

Bicskei Zoltán magyarkanizsai filmrendező, grafikus. Film utáni érdeklődése még gyerekkorában fogant, és a mozgókép iránti tisztelet, szeretet mindmáig megmaradt, annak ellenére, hogy – saját bevallása szerint – mára szinte minden (mozgó)kép egysíkúvá, arctalanná vált.

Article images

A lány és a nagybőgő

Visnyei Lilla nagybőgős, családjával öt éve költözött ki Angliába. Az interjúban elmeséli, hogyan lehet egy idegen országban érvényesülni zenészként, valmint miért a nagybőgőt választotta.

Article images

Amikor a színészek nem beszélnek

A szabadkai Kosztolányi Dezső Színháztól már megszokhattuk, hogy előadásaik igen szélsőséges érzelmeket váltanak ki a nézőből, ám a legújabb előadásuk az eddigieknél is merészebb lesz.

Article images

Magyar nyelvű filmek egész évben Magyarkanizsán

Egész évben vetítenek magyar nyelvű filmeket a magyarkanizsai Cnesa épületében.

Article images

Homokozó a Népkör színpadán

Teltházas közönség előtt mutatta be Michał Walczak Homokozó című drámáját a Fabula Rasa Színjátszó Grund szombaton a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központban. A csoportnak ebben az évadban ez volt az első bemutatójuk.

Article images

Tavaszi Tárlat Csantavéren

Megnyílt a Tavaszi Tárlat a csantavéri Bartók Béla Művelődési Egyesületben. A kiállításon idős és fiatal művészek egyaránt kiállíthatták alkotásaikat.

Article images

Koncert anyák napján

Ha azon gondolkodsz, hogy mivel tudnád megajándékozni édesanyád, akkor itt egy remek programlehetőség!

Article images

A magyar költészet napja

Magyarországon kívül, a szomszédos országok magyarlakta területein is megünneplik a magyar költészet napját. Ebből az alkalomból, minden évben számos irodalmi jellegű rendezvényt szerveznek.

< < 1 ... 4 5 6 > >