- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó
Article image

Anime-planet

Mi a neved?

Törteli Anna

2024. 03. 16. 11:31

Az animáció világában egyes alkotások kiemelkednek a tömegből, és olyan lenyűgöző élményt nyújtanak, amelyet nehéz elfelejteni. Egy ilyen kivételes alkotás a 2016-ban bemutatott Mi a neved? is, amelyet Makoto Shinkai rendezett.

Egy érzelemmel teli utazás egy különleges animációs világban. Talán így tudnám leginkább jellemezni ezt az animét. A történet két fiatal életét mutatja be, akik nem ismerik egymást és nagy a távolság közöttük, mégis összeköti őket valami. A Mi a neved? a valós érzelmek és kapcsolatok hatalmát tárja elénk. A karakterek fejlődése, a kapcsolódás vágya és a szeretet ereje mind-mind átszövik ezt az animációs kincset, miközben élettel töltik meg a filmvásznat.
Cikk kép
Nagyon elnyerte a tetszésem ez az anime. A csodás látványvilág, a szereplők szerethetősége és a cselekmény mindvégig fent tudta tartani az érdeklődésem a film iránt. A vége felé már azt vettem észre magamon, hogy együtt izgulok a szereplőkkel. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az animét, mert felér egy érzelmi utazással.
Cikk kép
Cikk kép

Forrás: Newsroom Communicator