- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Politika

Article images

Milyen lesz az új kormány összetétele Szerbiában?

Április harmadikán parlamenti és köztársasági választásokat tartottak Szerbiában. Az elnökválasztáson a legtöbb szavazatot Aleksandar Vučić kapta, a Köztársasági Választási Bizottság által közzétett eredmények alapján. A parlamentben legtöbb mandátumot Aleksandar Vučić – Együtt mindent elérhetünk nevű listája szerezte. Kartali Róberttel, a Hét Nap főszerkesztő-helyettesével beszélgettünk a választások eredményeiről és a jövőben várható eseményekről.

Article images

Háború a huszonegyedik században

Háború. A szó hallatán mindenki megijed. Jogosan. Sokan el se tudtuk képzelni, hogy a huszonegyedik században megtörténhet az, ami Ukrajnában több mint egy hónapja zajlik.

Article images

Minden, amit a szavazásról tudni kell

Szerbiában április 3-án köztársasági parlamenti és elnökválasztás is lesz. Már javában zajlik a kampány. A választásokkal kapcsolatos tudnivalókról Ladóczki Gyulát, a Köztársasági Választási Bizottság tagját kérdeztük.

Article images

100 eurós gazdagság

„Ha én gazdag lennék, jaga diga, diga diga, diga diga, diga dum. Éjjel-nappal, diga diga daj, tartana a nagy daj-daj!” – szól a rádió... Én pedig egy érdekes bejegyzésre futottam rá a Facebookon: 100 euró a 16 és 29 év közötti fiataloknak.

Article images

Oltóanyag az EU-tól

Koronavírus elleni védőoltásokat kapott Szerbia az Európai Uniótól. Várhelyi Olivér uniós bővítési biztos pedig látogatást tett a belgrádi Batut Közegészségügyi Központban.

Article images

Fontos-e a fiataloknak a politika?

Kiss Nándor a VMSZ köztársasági parlamenti képviselője. Az adai származású fiatalember szerint fontos, hogy a fiatalok politikával foglalkozzanak. Hogy miért? – a 27 éves közgazdász, többek között, elmondja ezt is, az alábbi interjúban.