- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Sport

Article images

Fejben dől el, hogy mire vagyunk képesek

Rakonczay Gábor tartott előadást a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon, aki többek között kétszeres Guinness világrekorder, hatszoros óceánátkelő magyar hajós és a világon az egyetlen ember, aki átkenuzott egy óceánon.

Article images

A via ferrata várja a természetjárókat!

Ahogy tavaszodik és jön a jó, melegebb idő, egyre több ember ellátogat a természetbe. Aki viszont egy kissé extrémebb sportra, mozgásra vagy kiruccanásra vágyik, várja őket a via ferrata (olasz), klettersteig (német) vagy magyar nevén: vasalt utak.

Article images

Hamarosan indul a Formula-1 új szezonja

Március elején kezdetét veszi a 2023. évi Formula-1-es bajnokság. A csapatok új autóval, festéssel, fejlesztéssekkel, nem utolsósorban pedig tettrekész pilótákkal térnek vissza. Ebben a idényben huszonhárom - az eddigi évekhez képest a legtöbb - futam kerül megszervezésre.

Article images

Minden idők legjobb világbajnoksága?

Gianni Infantino a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnök elmondása szerint, ez volt minden idők legjobb világbajnoksága. De felmerül a kérdés, hogy tényleg a 2022-es világbajnokság volt-e a legjobb?

Article images

Argentína nyerte a 2022-es Világbajnokságot

Argentína tizenegyesekkel megnyerte a döntőt Franciaország ellen. Így a 2022-es téli katari FIFA-világbajnokság győztese a Lionel Messivel felálló Argentína lett!

Article images

Karácsonyi súlyemelő kupa

December 17-én szombaton súlyemelő versenyt rendeztek Magyarkanizsán, a Vajdasági Birkózóakadémián. Az ünnepek előtti készülődésben és a karácsonyi nagy étkezések előtt még kitombolhatták magukat az edzeni vágyók.

Article images

Amatőr asztalitenisz verseny lesz Péterrévén

A Falunkért Ifjúsági Csoport december 10-én, szombaton amatőr pingpongversenyt szervez Péterrévén. A vetélkedő délután négykor kezdődik.

Article images

Labdarúgás, női szuperliga: Interjú Kovács Izabellával

A női labdarúgás napjainkra már egyre népszerűbb, de rajongótábora azért még mindig messze elmarad a férfi szakág szurkolóinak tömege mögött. Kovács Izabella arra vállalkozott, hogy a focipályán bizonyítja, a nők is tudják rúgni a bőrt. Kitartóan harcol a női foci népszerűsítéséért. Jelenleg a magyarkanizsai TSC női labdarúgó csapatában játszik. Izabella 26 éves, rengeteg ambíció, terv és motiváció lakozik benne. Sok ember számára pozitív példa lehet, hogy szorgalommal és akarattal mennyi minden lehetséges.

Article images

Deadlift Competition

Május 14-én súlyemelő versenyt rendeztek Kanizsán, ahol az edzeni vágyók mérhették össze erejüket.

Article images

A magasság nem akadály

Bognár Nóra örökmozgó, imádja a kihívásokat és mindezek mellett országos szinten elismert sportmászó. A lány, akinek a magasság nem akadály, elmesélte miért ezt a utat választotta, hogyan telnek a mindennapjai. Többek között arról is beszélgettünk az extrém sportolóval, hogy vajon csak fiataloknak való a sportmászás, hogy mit jelent az akarat, és hogy számára mi jelenti a boldogságot.

1 2 > >