- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Sport

Article images

Hamarosan indul a Formula-1 új szezonja

Március elején kezdetét veszi a 2023. évi Formula-1-es bajnokság. A csapatok új autóval, festéssel, fejlesztéssekkel, nem utolsósorban pedig tettrekész pilótákkal térnek vissza. Ebben a idényben huszonhárom - az eddigi évekhez képest a legtöbb - futam kerül megszervezésre.

Article images

Minden idők legjobb világbajnoksága?

Gianni Infantino a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnök elmondása szerint, ez volt minden idők legjobb világbajnoksága. De felmerül a kérdés, hogy tényleg a 2022-es világbajnokság volt-e a legjobb?

Article images

Argentína nyerte a 2022-es Világbajnokságot

Argentína tizenegyesekkel megnyerte a döntőt Franciaország ellen. Így a 2022-es téli katari FIFA-világbajnokság győztese a Lionel Messivel felálló Argentína lett!

Article images

Karácsonyi súlyemelő kupa

December 17-én szombaton súlyemelő versenyt rendeztek Magyarkanizsán, a Vajdasági Birkózóakadémián. Az ünnepek előtti készülődésben és a karácsonyi nagy étkezések előtt még kitombolhatták magukat az edzeni vágyók.

Article images

Amatőr asztalitenisz verseny lesz Péterrévén

A Falunkért Ifjúsági Csoport december 10-én, szombaton amatőr pingpongversenyt szervez Péterrévén. A vetélkedő délután négykor kezdődik.

Article images

Labdarúgás, női szuperliga: Interjú Kovács Izabellával

A női labdarúgás napjainkra már egyre népszerűbb, de rajongótábora azért még mindig messze elmarad a férfi szakág szurkolóinak tömege mögött. Kovács Izabella arra vállalkozott, hogy a focipályán bizonyítja, a nők is tudják rúgni a bőrt. Kitartóan harcol a női foci népszerűsítéséért. Jelenleg a magyarkanizsai TSC női labdarúgó csapatában játszik. Izabella 26 éves, rengeteg ambíció, terv és motiváció lakozik benne. Sok ember számára pozitív példa lehet, hogy szorgalommal és akarattal mennyi minden lehetséges.

Article images

Deadlift Competition

Május 14-én súlyemelő versenyt rendeztek Kanizsán, ahol az edzeni vágyók mérhették össze erejüket.

Article images

A magasság nem akadály

Bognár Nóra örökmozgó, imádja a kihívásokat és mindezek mellett országos szinten elismert sportmászó. A lány, akinek a magasság nem akadály, elmesélte miért ezt a utat választotta, hogyan telnek a mindennapjai. Többek között arról is beszélgettünk az extrém sportolóval, hogy vajon csak fiataloknak való a sportmászás, hogy mit jelent az akarat, és hogy számára mi jelenti a boldogságot.

Article images

„Csak legyen benzin és jó idő!”

Mit csinál egy átlagos kisfiú hétévesen? Talán játszik a homokban, kisautózik, focizik, tanul olvasni vagy hasonlók. Egy biztos: a legtöbben nem száguldoznak nyolcvannal és nem ugratnak motorjukkal több méter magas emelkedőkön. A radanováci Kasza Botond pedig ezt teszi. Szerbia egyik legkiemelkedőbb gyermek krosszmotorosa, aki szinte zsinórban nyeri az első helyezéseket a különböző versenyeken.

Article images

Sakk-matt – interjú Kecskeméti Árpáddal

Kecskeméti Árpád a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar tanító szakos hallgatója, már gyerekkora óta sakkozik és a Fide-mester rangot is kiérdemelte az évek során.

1 2 > >