- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Sport

Article images

Labdarúgás, női szuperliga: Interjú Kovács Izabellával

A női labdarúgás napjainkra már egyre népszerűbb, de rajongótábora azért még mindig messze elmarad a férfi szakág szurkolóinak tömege mögött. Kovács Izabella arra vállalkozott, hogy a focipályán bizonyítja, a nők is tudják rúgni a bőrt. Kitartóan harcol a női foci népszerűsítéséért. Jelenleg a magyarkanizsai TSC női labdarúgó csapatában játszik. Izabella 26 éves, rengeteg ambíció, terv és motiváció lakozik benne. Sok ember számára pozitív példa lehet, hogy szorgalommal és akarattal mennyi minden lehetséges.

Article images

Deadlift Competition

Május 14-én súlyemelő versenyt rendeztek Kanizsán, ahol az edzeni vágyók mérhették össze erejüket.

Article images

A magasság nem akadály

Bognár Nóra örökmozgó, imádja a kihívásokat és mindezek mellett országos szinten elismert sportmászó. A lány, akinek a magasság nem akadály, elmesélte miért ezt a utat választotta, hogyan telnek a mindennapjai. Többek között arról is beszélgettünk az extrém sportolóval, hogy vajon csak fiataloknak való a sportmászás, hogy mit jelent az akarat, és hogy számára mi jelenti a boldogságot.

Article images

„Csak legyen benzin és jó idő!”

Mit csinál egy átlagos kisfiú hétévesen? Talán játszik a homokban, kisautózik, focizik, tanul olvasni vagy hasonlók. Egy biztos: a legtöbben nem száguldoznak nyolcvannal és nem ugratnak motorjukkal több méter magas emelkedőkön. A radanováci Kasza Botond pedig ezt teszi. Szerbia egyik legkiemelkedőbb gyermek krosszmotorosa, aki szinte zsinórban nyeri az első helyezéseket a különböző versenyeken.

Article images

Sakk-matt – interjú Kecskeméti Árpáddal

Kecskeméti Árpád a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar tanító szakos hallgatója, már gyerekkora óta sakkozik és a Fide-mester rangot is kiérdemelte az évek során.

Article images

Sport és testnevelés kisiskolás korban

A rendszeres sportolás és testmozgás pozitívan hat a közérzetünkre, fittnek érezzük magunkat. Ennek ellenére, tudományosan bizonyított tény, hogy az emberek többsége nagyon keveset mozog, és helytelenül táplálkozik.

Article images

Akinek a lelke is táncol

Magabiztosság, kitartás és küzdeni akarás jellemzik Tóth Laura és a cheerleading kapcsolatát. Hogyan kerül egyáltalán az amerikai collage-ekhez kötődő cheerleading egy itteni diáklány életébe?