- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Sport

Article images

A magasság nem akadály

Bognár Nóra örökmozgó, imádja a kihívásokat és mindezek mellett országos szinten elismert sportmászó. A lány, akinek a magasság nem akadály, elmesélte miért ezt a utat választotta, hogyan telnek a mindennapjai. Többek között arról is beszélgettünk az extrém sportolóval, hogy vajon csak fiataloknak való a sportmászás, hogy mit jelent az akarat, és hogy számára mi jelenti a boldogságot.

Article images

„Csak legyen benzin és jó idő!”

Mit csinál egy átlagos kisfiú hétévesen? Talán játszik a homokban, kisautózik, focizik, tanul olvasni vagy hasonlók. Egy biztos: a legtöbben nem száguldoznak nyolcvannal és nem ugratnak motorjukkal több méter magas emelkedőkön. A radanováci Kasza Botond pedig ezt teszi. Szerbia egyik legkiemelkedőbb gyermek krosszmotorosa, aki szinte zsinórban nyeri az első helyezéseket a különböző versenyeken.

Article images

Sakk-matt – interjú Kecskeméti Árpáddal

Kecskeméti Árpád a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar tanító szakos hallgatója, már gyerekkora óta sakkozik és a Fide-mester rangot is kiérdemelte az évek során.

Article images

Sport és testnevelés kisiskolás korban

A rendszeres sportolás és testmozgás pozitívan hat a közérzetünkre, fittnek érezzük magunkat. Ennek ellenére, tudományosan bizonyított tény, hogy az emberek többsége nagyon keveset mozog, és helytelenül táplálkozik.

Article images

Akinek a lelke is táncol

Magabiztosság, kitartás és küzdeni akarás jellemzik Tóth Laura és a cheerleading kapcsolatát. Hogyan kerül egyáltalán az amerikai collage-ekhez kötődő cheerleading egy itteni diáklány életébe?

< < 1 2