- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Társadalom

Article images

MTTK a Campus Fesztiválon

Móka, kikapcsolódás, tikkasztó meleg, perzselő homok, csapatépítés, sportolás, fergeteges bulik és megannyi más fantasztikus élményben volt része az MTTK-s hallgatóknak július 17-től 23-ig.

Article images

Két héttel hosszabb nyári szünet, vagy mégsem?

A legújabb kormánydöntés értelmében június 6-án befejeződött Szerbiában a tanév az általános- és középiskolások számára. Az eredetileg június 20-áig tervezett iskolaév ezáltal két héttel lett rövidebb.

Article images

Kommunikátor szakos hallgatók Budapesten

A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar kommunikátor szakos hallgatói két izgalmas napot tölthettek el Magyarország fővárosában. Rengeteg helyre eljuthattak, és sok tapasztalattal gazdagodtak.

Article images

Félni vagy élni?

Tizenkilenc éves vagyok, már felnőtt. Minden egyes családi ebéd alkalmával hozzám szegezik a kérdést: Hol van a pasid? Van már új jelölt? A válasz folyton változik, de mégsem miattam.

Article images

Együtt a koraszülöttekért

2018-as adatok szerint a világon minden tizedik terhesség koraszüléssel végződik, Szerbiában és Magyarországon a statisztikai adatok szerint 8-9% rá az esély.

Article images

Azt hittük, jó döntés lesz...

Albérletbe terveztünk költözni egyetemi éveink alatt, hiszen ugye ott nincs akkora felügyelet, mint egy kollégiumban.

Article images

Nagycsaládban élni

Sok helyen olvashatjuk mennyire fontos a gyermekvállalás. A parlamentben is gyakori téma, s nem ritkán célja a politikai pontszerzés. Mi arra voltunk kiváncsiak, miért jó (vagy nem jó) nagycsaládban élni?

Article images

Nyomtatott vagy elektronikus?

A jelen világ egyik nagy harca a nyomtatott- és az elektronikus sajtó között zajlik. Hogy melyik a jobb? Erre talán senki sem tud helyes választ adni (mert nem létezik), de mindenkinek van véleménye, ahogy nekem is.

Article images

Nyomtatva vagy gépelve... ez itt a kérdés!

Amikor az újságírás még gyerekcipőben járt, eleinte szűk volt az olvasók köre. Ahogy telt az idő, egyre több írni és olvasni tudó ember lett e földön, nagyobb kapacitással kezdett működni a nyomdaipar, hogy mindenki igényét kielégítse. A papírra való tömeges nyomtatás egy mérföldkő volt a tájékoztatás terén. S habár történelmi jelentőségű volt ez a hatalmas ipari robbanás, mára már idejétmúlt módszerré vált, és a 21. század kívánja az újabb innovációt. Az online hírközlő platformok épp olyan gyorsan terjednek és fejlődnek, mint évszázadokkal ezelőtt a nyomtatott újság. A kérdés, hogy vajon mai meglévő formájukban képesek-e párhuzamosan működni?

Article images

Rajzverseny a koraszülöttekért

Képzőművészeti vetélkedőt hirdetett a Zentai baba-mama klub a koraszülöttek világnapjához kötődően óvodás és általános iskolás gyermekeknek.

1 2 ... 9 > >