- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Társadalom

Article images

Olvasunk-e még?

Az olvasás egykor nemcsak népszerű hobbi, de a művelődés legfontosabb eszköze is volt. Ma, a digitalizáció korában már nem örvend nagy népszerűségnek, hiszen felgyorsult világunkban a legtöbb ember nem tud időt szakítani rá, és inkább a filmeket választja helyette, melyekkel időt spórol, emellett az ingerek is intenzívebben érik. Persze azért minden korosztályban akad olyan, aki szeret olvasni. Napjainkban talán a legnépszerűbb műfajok a horror, a krimi és a romantikus történetek.

Article images

Oktatási kiállítás Zentán

Hetedik alkalommal szervezte meg a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar és a Magyar Nemzeti Tanács az EduExpót. A kiállítás keretein belül az itthoni továbbtanulásról kaphattak információt a vajdasági fiatalok.

Article images

MTTK a Campus Fesztiválon

Móka, kikapcsolódás, tikkasztó meleg, perzselő homok, csapatépítés, sportolás, fergeteges bulik és megannyi más fantasztikus élményben volt része az MTTK-s hallgatóknak július 17-től 23-ig.

Article images

Két héttel hosszabb nyári szünet, vagy mégsem?

A legújabb kormánydöntés értelmében június 6-án befejeződött Szerbiában a tanév az általános- és középiskolások számára. Az eredetileg június 20-áig tervezett iskolaév ezáltal két héttel lett rövidebb.

Article images

Kommunikátor szakos hallgatók Budapesten

A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar kommunikátor szakos hallgatói két izgalmas napot tölthettek el Magyarország fővárosában. Rengeteg helyre eljuthattak, és sok tapasztalattal gazdagodtak.

Article images

Félni vagy élni?

Tizenkilenc éves vagyok, már felnőtt. Minden egyes családi ebéd alkalmával hozzám szegezik a kérdést: Hol van a pasid? Van már új jelölt? A válasz folyton változik, de mégsem miattam.

Article images

Együtt a koraszülöttekért

2018-as adatok szerint a világon minden tizedik terhesség koraszüléssel végződik, Szerbiában és Magyarországon a statisztikai adatok szerint 8-9% rá az esély.

Article images

Azt hittük, jó döntés lesz...

Albérletbe terveztünk költözni egyetemi éveink alatt, hiszen ugye ott nincs akkora felügyelet, mint egy kollégiumban.

Article images

Nagycsaládban élni

Sok helyen olvashatjuk mennyire fontos a gyermekvállalás. A parlamentben is gyakori téma, s nem ritkán célja a politikai pontszerzés. Mi arra voltunk kiváncsiak, miért jó (vagy nem jó) nagycsaládban élni?

Article images

Nyomtatott vagy elektronikus?

A jelen világ egyik nagy harca a nyomtatott- és az elektronikus sajtó között zajlik. Hogy melyik a jobb? Erre talán senki sem tud helyes választ adni (mert nem létezik), de mindenkinek van véleménye, ahogy nekem is.

1 2 ... 9 > >