- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Társadalom

Article images

Nyomtatva vagy gépelve... ez itt a kérdés!

Amikor az újságírás még gyerekcipőben járt, eleinte szűk volt az olvasók köre. Ahogy telt az idő, egyre több írni és olvasni tudó ember lett e földön, nagyobb kapacitással kezdett működni a nyomdaipar, hogy mindenki igényét kielégítse. A papírra való tömeges nyomtatás egy mérföldkő volt a tájékoztatás terén. S habár történelmi jelentőségű volt ez a hatalmas ipari robbanás, mára már idejétmúlt módszerré vált, és a 21. század kívánja az újabb innovációt. Az online hírközlő platformok épp olyan gyorsan terjednek és fejlődnek, mint évszázadokkal ezelőtt a nyomtatott újság. A kérdés, hogy vajon mai meglévő formájukban képesek-e párhuzamosan működni?

Article images

Rajzverseny a koraszülöttekért

Képzőművészeti vetélkedőt hirdetett a Zentai baba-mama klub a koraszülöttek világnapjához kötődően óvodás és általános iskolás gyermekeknek.

Article images

Új év, új én?

Amikor közeledik az új év, már nagyban gondolkodunk azon, hogy miben és hogyan is tudnánk változtatni. Abban reménykedünk, hogy a következő év más lesz, mint az eddigiek.

Article images

Döntés a jövőről

Tanulni vagy dolgozni? Középiskolában, végzősként ez hatalmas dilemma lehet sokak számára.

Article images

Teherszállítás mesterfokon

Lehet napsütés vagy fagy, neki mindig menni kell. Országúton, autópályákon éli az életét, mégis azt mondja, sohasem váltana szakmát. Ismerjétek meg a szabadkai születésű Bába Krisztiánt!

Article images

Buszmegálló

Tíz perc várakozás. Egy cigi bőven belefér. A sötét és elhanyagolt buszmegállóban várakoztam, a telefonom képernyőjére néztem, a busz kb. tíz perc múlva jön, szóval még van időm. Rengeteg időm. Tíz perc alatt talán a világot is meg lehetne váltani, de én inkább a cigaretta mellett döntöttem.

Article images

Tizennyolc évesen öreg vagyok?

Tegnap este egy szórakozóhelyre mentem. Gondoltam eltöltök egy estét jó zene mellett, a barátaim társaságában. De semmi sem olyan, mint néhány évvel ezelőtt.

Article images

VIFÓ – Egy zöldebb Vajdasagèrt

Az első Itthon határtalanul konferencia tematikája a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés volt, ahol a résztvevők hat előadást hallgathattak meg a témával kapcsolatban.

Article images

Ünnepelt az MTTK

Tizenhat éves a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar. Az MTTK megújult épületében tartott ünnepségre az egész Kárpát-medence területéről érkeztek vendégek.

Article images

Halloweenre Jeffrey Dahmernek öltözni?!

A 90-es évek egyik legkegyetlenebb amerikai sorozatgyilkosának életéről készítettek Netflixes sorozatot. A filmet vegyes érzelmekkel fogadta a nagyközönség.

< < 1 2 3 ... 9 > >