- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Társadalom

Article images

A szorgalmas munka meghozza gyümölcsét

Kolozsi Judit már fiatal korában tudta, hogy tanár akar lenni. Álmait sose adta fel, küzdött értük, és a szorgalmas munka meghozta a gyümölcsét. Kitartó volt, és amit elhatározott, azt véghez is vitte.

Article images

Reverenda és futócipő

A jubileumi, 10. VIFÓ Ifjúsági Konferencia egyik előadója Horváth Ákos, azaz Ákos atya volt. Előadásából kiderült, ki is az ember a reverenda alatt. Színpadra lépése előtt rövid interjút adott nekünk.

Article images

Magyar lány a fagyos Kanadában

A tizedik VIK konferenciát Viakter Olga nyitotta meg. Vele készült a következő interjú, melyben mesél nekünk az életéről, a céljairól és a VIFÓ-ról.

Article images

Tudni kell felállni, bármilyen nehéz is

Az ember életében az egyik legfontosabb dolog a látása, de mi van akkor, ha egyik napról a másikra elveszíti egy orvosi műhiba következtében? A nemrégiben megrendezésre került 10. VIK-en (VIFÓ Ifjúsági Konferencia) Pintér Norbert megrázó történetét hallgatva sok fiatal érezhette magát szerencsésnek.

Article images

FIFA 22 bajnokság lesz Péterrévén

A nagy érdeklődésre való tekintettel, ismét FIFA bajnokságot szervez a péterrévei Falunkért Ifjúsági Csoport. Az esemény holnap az Ifjúsági Klubban kerül megrendezésre.

Article images

Vajdasági diákként Szegeden

„Most nem érek rá kávézni, megyek a határra, nem tudom mi a helyzet” – ilyen üzeneteket kapok általában Ivanától. Hogy ki ő? Knapik Ivana vajdasági egyetemista, Szegeden tanul. Hogy mi vonzotta őt Szegedre? Mindjárt kiderítjük.

Article images

Kitartás + fejlődés = siker?

A kitartás és a fejlődés mindennek a titka - vallja Balassa Emese, aki szerint kellő kitartással és folyamatos fejlődéssel nagy dolgokat lehet elérni. A fiatal nyelvtanár volt a 10. Vajdasági Ifjúsági Konferencia egyik vendége.

Article images

EduExpo a Zentai Gimnáziumban

Az 5. EduExpót tartotta meg december 10-én Zentán a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar. Körülbelül 400 diák vett részt az eseményen. A rendezvénynek a Zentai Gimnázium díszterme adott otthont.

Article images

EduExpo Szabadkán

Az 5. EduExpót december 3-án, pénteken szervezte meg a szabadkai székhelyű Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar. Az eseménynek az MTTK díszterme adott otthont. A rendezvényt idén 385 középiskolás látogatta meg.

Article images

Facebook főzte

Minden egyes nap arról folyik a vita itthon, hogy mi legyen az ebéd. Apa paprikást akar, anya pedig almás pitét. Ezt követően már érkezik is a kérdés hozzám: – Timi, van valami ötleted, mit főzzünk ma?

< < 1 ... 3 4 5 ... 7 > >