- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Társadalom

Article images

Van élet média nélkül?

Olykor rám tör a felismerés, mennyi időt töltök a közösségi oldalakon tanulás közben. Csak rápillantok a telefonomra... Végül több mint fél óráig csak a kijelzőt nézem, üzeneteket írok... Megnézek egy képet, amit átküldtek... Amikor pedig az órára pillantok, kénytelen vagyok arra gondolni, mennyivel előrébb juthattam volna a dolgaimmal, ha nem így töltöm el az időmet.

Article images

A matektanár

A bácskossuthfalvi Pásztor Sándor a topolyai Dositej Obradović Gimnázium és Közgazdasági Középiskola egykori matektanára. Hivatásának szépségeiről és buktatóiról mesél nekünk a következő interjúban.

Article images

És te mit kezdesz az életeddel?

A pacséri Nyúl Zoltán baptista lelkész, hét gyermek édesapja. Tanárként, lelkészként, szociális munkásként is dolgozott munkássága során.

Article images

Médiakáosz

A média nagy szerepet játszott a koronavírus-járvány során, a közérdekű információk mellett azonban számos álhír is szárnyra kapott, amelyek futótűz módjára terjedtek. Talán a világ előbb heveri majd ki magát a járványt, mint az általa generált összeesküvés-elméleteket?

Article images

Levél tudjuk kinek

Délután négy óra volt. Ültem a konyhában az asztalnál, épp almát majszoltam. A háttérben szólt a rádió, ahogy szokott is a nap nagy részében. Majd egy női hang zavarta el a gondolatfelhőim... vakcina... harmadik adag... fertőzöttet regisztráltak... unalmas. Ekkor döntöttem úgy, hogy levelet írok. Neki. Tudjátok, kinek!

Article images

A szorgalmas munka meghozza gyümölcsét

Kolozsi Judit már fiatal korában tudta, hogy tanár akar lenni. Álmait sose adta fel, küzdött értük, és a szorgalmas munka meghozta a gyümölcsét. Kitartó volt, és amit elhatározott, azt véghez is vitte.

Article images

Reverenda és futócipő

A jubileumi, 10. VIFÓ Ifjúsági Konferencia egyik előadója Horváth Ákos, azaz Ákos atya volt. Előadásából kiderült, ki is az ember a reverenda alatt. Színpadra lépése előtt rövid interjút adott nekünk.

Article images

Magyar lány a fagyos Kanadában

A tizedik VIK konferenciát Viakter Olga nyitotta meg. Vele készült a következő interjú, melyben mesél nekünk az életéről, a céljairól és a VIFÓ-ról.

Article images

Tudni kell felállni, bármilyen nehéz is

Az ember életében az egyik legfontosabb dolog a látása, de mi van akkor, ha egyik napról a másikra elveszíti egy orvosi műhiba következtében? A nemrégiben megrendezésre került 10. VIK-en (VIFÓ Ifjúsági Konferencia) Pintér Norbert megrázó történetét hallgatva sok fiatal érezhette magát szerencsésnek.

Article images

FIFA 22 bajnokság lesz Péterrévén

A nagy érdeklődésre való tekintettel, ismét FIFA bajnokságot szervez a péterrévei Falunkért Ifjúsági Csoport. Az esemény holnap az Ifjúsági Klubban kerül megrendezésre.

< < 1 ... 3 4 5 ... 7 > >