- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Társadalom

Article images

Mit ünneplünk március 8-án?

Sokan csak úgy tekintenek március 8-ára, hogy ezen a napon a férfiak virággal kedveskednek nő ismerőseiknek. Miről is szól valójában a nemzetközi nőnap? Ennek az ünnepnek is egész történelme, sokak szerint pedig mély üzenete és tartalma van.

Article images

Nyílt nap az MTTK-n!

Nyílt napot tartott a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar szombaton. Több mint 50 középiskolás vett részt a tájékoztató jellegű eseményen. A jelentkezők számos információ mellett élményekkel is gazdagodtak.

Article images

Az élet másképp

Az emberek többsége ma már eltávolodott a természettől, pedig a négy falon túl sokkal érdekesebb és gazdagabb világ vár ránk, mint gondolnánk. A magyarkanizsai Kiss Bús Anita mesélt nekünk a természetközeli élet szépségeiről, az ember és a lovak rejtelmes kapcsolatáról.

Article images

Nem mindig a szomszéd fűje a zöldebb

Az EcoKarma egy fiatalokból álló csoport, akik úgy érezték, nem nézhetik tovább tétlenül, hogy az emberek mit tesznek a környezetükkel. Interjúalanyom a csapat egyik tagja, Cvitkó Beatrix, 23 éves csantavéri fiatal. Beatrix művészeti középiskolát fejezett, majd Szegeden folytatta tanulmányait, most pedig az első tetováló üzletét szeretné megnyitni. Mindezek mellett szeret fényképeket és videókat készíteni.

< < 1 ... 8 9