- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó
Article image

Facebook

Jótékonysági délután Kosányi Dávidért

Sörös Viktória

2021. 05. 29. 00:30

Jótékonysági délutánt szervez a szabadkai Kerülj Be! Ifjúsági Közösségi Tér június 4-én Kosányi Dávid számára. Segítsünk együtt, hogy Dávid 15.000 eurós műtétje megvalósulhasson!

A Kerülj Be! Ifjúsági Közösségi Tér harmadik születésnapja alkalmából jótékonysági délutánt szervez Kosányi Dávid számára. Az eseményt június 4-én rendezik meg Szabadkán 16 órai kezdettel.

Dávid 2017 szeptemberében vett észre egy dudort a szájpadlásán, amiről később kiderült, hogy rosszindulatú daganat. 2018 márciusában műtötték meg először. Az operációt követően egy évig mindegyik vizsgálat azt mutatta ki, hogy minden rendben, de a daganat később ismét megjelent és rohamosan kezdett növekedni. Ezért szükség van még egy műtétre, ami 15 ezer euróba kerül.

Hulló Zsófia, a Kerülj be! Ifjúsági Közösségi Tér vezetője elmondta, mivel a Tér amúgy is tervezett egy születésnapi bulit, közösen amellett döntöttek, hogy segítenek Dávidnak, hogy mihamarabb összegyűljön a műtétre a pénz. Hozzátette, rengetegen keresték fel őket a napokban.

Hogyan tudnak a résztvevők segíteni Dávidnak?
Az eseményen lehet adományozni, illetve licitre ajánlani tárgyakat, valamint licitálni és vásárolni különböző dolgokat. Folyamatban van egy számlaszám és SMS kód készítése is, amit a Budi Human Alapítvány hoz majd létre Dávidnak, de egyelőre Dávid édesanyja számlájára lehet pénzt utalni. Az esemény alatt befolyt összeget teljes egészében a műtétjére szánják.

Milyen programokkal készülnek?
Több DJ is zenélni fog a rendezvényen - DJ Hulló, AADM és DJ Kovács. A zenei programok mellett festésre is lesz lehetőség. Két nagyobb méretű képet szeretnének készíteni. Az egyiket Dávidnak ajándékozzák, a másikat licitre bocsátják. Különböző társasjátékok is lesznek. Lesz slam poetry, majd pedig licitálni lehet az addig összegyűjtött tárgyakra. Végül terasz partyval zárul az esemény.

Aki személyesen nem tud részt venni, az online is követheti az eseményt, ugyanis a Kerülj Be! Ifjúsági Közösségi Tér végig közvetíti majd Facebook-oldalán.

Adományozni nem csak a helyszínen lehet, hanem írhatnak a szervezetnek Facebookon (https://www.facebook.com/KBter) vagy e-mail-ben. (keruljbeikt@gmail.com)

További információt a jótékonysági akcióval kapcsolatosan a 069/11-41-993-as telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.

Forrás: Newsroom Communicator