- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó
Article image

Newsroom Communicator, Campus Fesztivál

MTTK a Campus Fesztiválon

Kolovity Edina

2023. 07. 30. 16:21

Móka, kikapcsolódás, tikkasztó meleg, perzselő homok, csapatépítés, sportolás, fergeteges bulik és megannyi más fantasztikus élményben volt része az MTTK-s hallgatóknak július 17-től 23-ig.

Az MTTK diákjai számos más vajdasági egyetemistával együtt, a Vajdasági Magyar Diákszövetség (VaMaDiSz) szervezése által idén is eljutott a Campus Fesztiválra. A könnyűzenei fesztivál székhelye Debrecen, és az ezt megelőző „olimpián” is aktívan résztvettünk.
Az első napokban a Campus Sportfesztiválon négy fős csapatokban strandröplabda kategóriában mérhettük össze a tudásunkat más versenyzőkkel. Két csapat is továbbjutott közülünk a középdöntőbe, amit másnap tartottak. Kitartóan játszott az összes csapat, még a tűző napsütés sem tudta elvenni a kedvünket! Az egész napos mozgás, a jó programok és a kellemes társaság mindenkinek jól esett.
Szerdán kezdődtek a koncertek, és onnantól egészen vasárnapig a buli nem ért véget. Az esemény minden várakozást felülmúlt. A fesztivál magával ragadott minket. Az energikus fellépők garantálták a fergeteges hangulatot, megmozgatták a nyüzsgő tömeget, és mi sem maradtunk adósak, mivel mindenki torkaszakadtából énekelt és táncolt jobbnál jobb slágerekre. A különböző, vibráló fényjátékok és a hangos zene hatására úgy éreztük, mintha egy másik világba csöppentünk volna. Az ételek is nagyon finomak voltak, igazi fesztiváli hangulat volt. Ahogy elhagytuk a fesztivált, a mosoly nem akart lejönni az arcunkról, olyan sok élménnyel gazdagodhattunk.

Nézd meg a képeket, magukért beszélnek!

Cikk kép

Cikk kép

Cikk kép

Cikk kép

Cikk kép

Cikk kép

Cikk kép

Cikk kép

Cikk kép

Cikk kép

Cikk kép

Cikk kép

Cikk kép

Cikk kép

Cikk kép

Cikk kép

Cikk kép

Cikk kép

Cikk kép

Cikk kép

Cikk kép

Cikk kép

Cikk kép

Forrás: Newsroom Communicator