- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó
Article image

Newsroom Communicator

Nyílt napot tartottak az MTTK-n

Dudás Benjámin

2022. 03. 26. 17:45

Nyílt napot tartott a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar szombaton. Az eseményen a tanárok és a hallgatók remek programokkal várták az érdeklődőket. Az érdeklődők betekintést nyerhettek mind a négy szakirányba, valamint a Hallgatói Önkormányzat munkájába is.

Cikk kép
A nyílt napon a jövendőbeli egyetemisták információt kaphattak az októberben induló képzésekről és az ingyenes felvételi felkészítőkről. Személyesen is találkozhattak az intézmény oktatóival, a Hallgatói Önkormányzat tagjaival és az intézmény diákjaival. A rendezvény az épület felújított részében zajlott, ahol külön-külön is bemutatták a négy szakot.
Cikk kép
Dr. Ivanović Josip, dékán, MTTK:
Lassan hagyománnyá vált, hogy minden évben nyílt napot szervezünk. Kihangsúlyozzuk mindig, hogy a Karon családias légkör van, mindenki mindenkit ismer. A Karon négy szak létezik: tanítóképző szak alapképzési és mesteri szinten, óvodapedagógus szak szintén alap és mesteri szinten, továbbá kollégiumi nevelő, amely hároméves, de dolgozunk rajta, hogy négy évesre bővítsük. Valamint az okleveles kommunikátor szak, ami négy éves, de arra is szeretnénk, hogy legyen mesterképzés, mert a felsőoktatási törvény megköveteli a mesteri szintet, és ennek szeretnénk eleget tenni.”
Cikk kép
A Kar dékánja hozzátette azt is, hogy a doktori képzés bevezetése is tervben van.
Cikk kép

A nyílt nap végén a Kar vezetősége ajándékcsomaggal lepte meg a látogatókat.
Legyen a te utad is az MTTK!

Forrás: Newsroom Communicator