- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó
Article image

pf-media.co.uk

Örökké tartó valóság

Vidaković Dajana

2022. 02. 15. 13:50

Szocializálódás, szórakozás, bulizás, kikapcsolódás, utazás... Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek hiányzik!

Annyira jó lenne kikapcsolódni egyet a társasággal, beülni egy étterembe, és enni egy jó ebédet! Elutazni valahova, ahova már évek óta tervezünk. Elmenni abba a partiba, amit már hétfőn várunk. Gondoljunk csak bele, mennyi ideig fog ez tartani?
Mindenkire ráférne már, hogy egy kicsit kimozduljon a mókuskerékből, és jól tudja magát érezni. Helyette pedig mit hallunk? Mielőtt el szeretnénk jutni valahová, utána kell olvasni, hogyan tudunk oda belépni, vagy egyáltalán bemehetünk-e? Kicsit úgy érzem, hogy a mai világban lépten-nyomon hátrányos megkülönböztetésben van részünk. Mindannyiunknak. Különbséget tesznek az emberek között aszerint, hogy kinek van oltása, kinek nincs, ki vészelte át a betegséget, hány hónapja, és még sorolhatnám...
Őszintén megmondom, elegem van már ebből. Abból az agytörésből, hogy hova mehetek és kivel. Amikor elkezdődött, azt hittem, gyorsan vége lesz. Sose gondoltam volna, hogy eddig fog tartani, és szerintem sokan vagyunk így. Vannak hangoskodók, és vannak, akik csendben tűrnek. Utóbbi csoporthoz tartozom, de kezd betelni a pohár. Vágyom a régi életre, amikor nem a korlátozások szabtak határt, hanem simán csak a kedv.
Bízom benne, hogy nemsokára vége lesz ennek az egésznek, ami most zajlik körülöttünk, és visszakapjuk azt, amitől már elszoktunk. Ha lehetne egy kérdésem, biztos azt tudakolnám meg, hogy meddig tart ez még? Valahogy úgy érzem, erre a kérdésemre belátható időn belül nem kapok választ.

Forrás: Newsroom Communicator