- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Vajdaság

Article images

Három ország fiataljai egy könyvben

Vajdaságban először mutatják be a Csikófogat Antalógiát, amelyben az Orpheusz Kiadó és a Guttenberg Pál Népfőiskola irodalmi tehetséggondozó műhelyének fiatal alkotói mutatkoznak be.

Article images

Az MTTK ősztől három szakon várja jelentkezőket

Idén ismét nyílt napot tartott a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar március 4-én. Az érdeklődők betekintést kaptak az egyetemről és a lehetőségekről.

Article images

Miért éri meg itthon tanulni?

Idén is volt Eduexpó Zentán. Az esemény célja, hogy a vajdasági fiataloknak segítsen abban, hogy megismerjék az itthoni továbbtanulási lehetőségeket a felsőoktatásban.

Article images

IV. Bácskai Hazajáró Túra

Gyalogtúrát szervez Vajdaságban a Hazajáró magazinműsor március 25-én.

Article images

Ösztönös dolog az emberben az, hogy meg akarja ismerni a világot

Interjút adott Penovác Endre festőművész a Newsroom Communicatornak, melyből többek között az is kiderül, hogy eddig milyen utat járt be, mi segítette a pályáján, és mit tanácsol annak, aki művészettel szeretne foglalkozni.

Article images

Jubileumi Vince-napi borverseny

Az idei évben immár 25. alkalommal rendezték meg Temerinben a Vince-napi borversenyt. A nemzetközi vetélkedőre összesen 613 minta érkezett be, többek között Magyarországról, Romániából, Horvátországból, Szlovákiából és persze Szerbiából is.

Article images

Okostelefon-használati oktatás időseknek

Ingyenes okostelefon-kezelői kurzuson vehettek részt a szépkorúak Magyarkanizsán.

Article images

Kis falu nagy karácsonyi vására

Sok vendéget vonzott a törökfalusi karácsonyi vásár, melyet a helyi művelődési házban szerveztek meg december 17-én.

Article images

Idén is korcsolyázhatunk Szabadkán

Elindult a korcsolyaszezon a szabadkai műjégpályán. A belépőjegyek ára változatlanul 200 dinár, öt éves kor alatt pedig ingyenes a belépés.

Article images

Az MTTK-ra is megérkezett a Mikulás!

December 6-a Szent Miklós napja. A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karra is ellátogatott a Mikulás, a kisgyerekek nagy örömére. Adománygyűjtésre is sor került az előadás keretein belül. A tanítóképző diákjai egy varázslatos felvezető műsorral kedveskedtek a gyerekeknek és szüleiknek, a zenét az MTTK zenekara biztosította. A Mikulás szerepére alkalmas embert az egyetem diákjai közül választották ki. Az előadással párhuzamosan adományt is gyűjtött a HÖK csapata egy hátrányos helyzetben élő bácskossuthfalvi család számára.

1 2 ... 7 > >