- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Vajdaság

Article images

A szakma, ahol nem csak a cipőkhöz kell érteni

A hiányszakmának számító cipészet sok kihívással jár, főleg egy kisvárosban. Számos előnye és hátránya van annak, hogy a cipészt mindenki ismeri a környéken. Meglepő módon nem csak lábbeliket kell javítania, hanem olyan dolgokat is, amire az ember nem is gondolna. Erről a szakmáról Ábrahám Csaba cipész mesélt nekünk.

Article images

A fiatalok Közössége

Korunk nagy problémája, hogy az embereknek nincs hite, és egészen egyszerűen nem fordítanak figyelmet a vallásukra. A fiatalokat érinti leginkább ez a probléma, értük jött létre a Közösség.

Article images

Suli-Expo

Húsz középiskola, több mint nyolcszáz fiatalnak mutatkozott be a zentai sportcsarnokban, és a szülőföldön való továbbtanulásra biztatták őket.

Article images

Nemzetközi megállapodás Adán

Október 5-én az adai és a Veszprém Vármegyei Vöröskereszt ünnepélyes keretek között együttműködési szerződést írt alá a Vöröskereszt épületében, mellyel partnerszervezetté válhattak.

Article images

Jótékonysági családi rendezvény Páger Anitáért

Jótékonysági családi délutánt tartottak a magyarkanizsai Tiszaparton augusztus 24-én, hogy támogassák a muzslyai származású Páger Anita gyógykezelését.

Article images

Második helyezést ért el Magyarországon a Newsroom Communicator weboldal

Immár második alkalommal díjazták az Újvidéki Egyetem Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar kommunikátor szakosok weboldalát Magyarországon. A médium a Kárpát-medencei szintű DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán második helyezést ért el.

Article images

Szabadegyetem Vajdaság szívében

A Vajdasági Ifjúsági Fórum (VIFÓ) július 5-e és 9-e között szervezte meg a XX. Vajdasági Szabadegyetemet a kishegyesi Kátai-tanyán. Előadásokkal, műhelymunkákkal, csapatjátékokkal és színes esti programokkal készültek a fiataloknak.

Article images

Jubileumi Szabadegyetem Kishegyesen

A VIFÓ (Vajdasági Ifjúsági Fórum) csapata idén 20. alkalommal szervezi meg a Vajdasági Szabadegyetemet. Az előző évekhez hasonlóan idén is a kishegyesi Kátai-tanya ad otthont az eseménynek.

Article images

Nyárhangoló Fesztivál

Hangolódj Palicson az idei nyárra! A Vajdasági Magyar Képző, Kutató és Kulturális Központ idén is megszervezi a II. Nyárhangoló Fesztivált.

Article images

Adán is fellobbant a tűz

Június 4-én az adai Tűzsziget Nagycsaládos egyesületben is meggyújtották az összetartozás tüzét.

1 2 ... 9 > >