- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Vajdaság

Article images

Gyermeknap Szabadka szívében

Június 3-án Szabadka központjában a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar ismét megszervezte hagyományos nyár eleji programját, a gyermeknapot.

Article images

Természettudományos természetvédelem

Zentán a Thurzó Lajos Általános Iskolában május 12-én már második alkalommal szervezték meg a Körmendi Ferenc fizika, kémia természettudományi, valamint ökotudat természetvédelmi versenyt.

Article images

JÖSz kurzusnap Szabadkán

Április 22-én JÖSz kurzusnapot tartottak a VM4K épületében. Elsősorban jogásztanhallgatóknak volt meghirdetve, de nyitott volt más érdeklődők számára is.

Article images

Elmaradt a jótékonysági palacsintafesztivál

Elmaradt a május hatodikai jótékonysági palacsintafesztivál Muzslyán.

Article images

Bortermelés és gasztro-étterem

Hogyan épül fel egy bortermelői vállalkozás? Milyen egy gasztroétterem Vajdaságban? Többek között erről kérdeztük Maurer Oszkár hajdújárási bortermelőt és étteremtulajdonost.

Article images

Ingyenes Erasmus+ képzés Tóthfaluban

Nevetéssel és jó hangulattal telt az elmúlt hét Tóthfaluban, sportok és önismeret gyakorlása mellett ingyenes Erasmus+ képzésen vehettek részt vajdasági és erdélyi fiatalok, ahol nem csak az előadóktól tanulhattak, hanem egymástól is.

Article images

Határtalanul! Szabadkán

Anyaországi hetedik osztályos diákok látogattak Szabadkára, akik városnézés alatt csodálhatták meg a város szecessziós épületeit. A sétán a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar munkatársai mutatták be a nevezetességeket a diákoknak. A kirándulók számára a legnépszerűbb helyszínek a Zsinagóga és a Városháza kilátója voltak. A hetedikesek összesen három napot töltöttek Vajdaságban, ahol Újvidéket és Zombort is megnézhették. A kirándulás a magyarországi Nemzetpolitikai Államtitkárság programjának keretein belül valósult meg.

Article images

Művész Csikók Adán

Mi is az a Csikófogat? Regény, szonett, próza, erről mesél nekünk az Antológia!

Article images

Három ország fiataljai egy könyvben

Vajdaságban először mutatják be a Csikófogat Antalógiát, amelyben az Orpheusz Kiadó és a Guttenberg Pál Népfőiskola irodalmi tehetséggondozó műhelyének fiatal alkotói mutatkoznak be.

Article images

Az MTTK ősztől három szakon várja jelentkezőket

Idén ismét nyílt napot tartott a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar március 4-én. Az érdeklődők betekintést kaptak az egyetemről és a lehetőségekről.

< < 1 2 3 ... 9 > >