- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Vajdaság

Article images

JÖSz kurzusnap Szabadkán

Április 22-én JÖSz kurzusnapot tartottak a VM4K épületében. Elsősorban jogásztanhallgatóknak volt meghirdetve, de nyitott volt más érdeklődők számára is.

Article images

Elmaradt a jótékonysági palacsintafesztivál

Elmaradt a május hatodikai jótékonysági palacsintafesztivál Muzslyán.

Article images

Bortermelés és gasztro-étterem

Hogyan épül fel egy bortermelői vállalkozás? Milyen egy gasztroétterem Vajdaságban? Többek között erről kérdeztük Maurer Oszkár hajdújárási bortermelőt és étteremtulajdonost.

Article images

Ingyenes Erasmus+ képzés Tóthfaluban

Nevetéssel és jó hangulattal telt az elmúlt hét Tóthfaluban, sportok és önismeret gyakorlása mellett ingyenes Erasmus+ képzésen vehettek részt vajdasági és erdélyi fiatalok, ahol nem csak az előadóktól tanulhattak, hanem egymástól is.

Article images

Határtalanul! Szabadkán

Anyaországi hetedik osztályos diákok látogattak Szabadkára, akik városnézés alatt csodálhatták meg a város szecessziós épületeit. A sétán a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar munkatársai mutatták be a nevezetességeket a diákoknak. A kirándulók számára a legnépszerűbb helyszínek a Zsinagóga és a Városháza kilátója voltak. A hetedikesek összesen három napot töltöttek Vajdaságban, ahol Újvidéket és Zombort is megnézhették. A kirándulás a magyarországi Nemzetpolitikai Államtitkárság programjának keretein belül valósult meg.

Article images

Művész Csikók Adán

Mi is az a Csikófogat? Regény, szonett, próza, erről mesél nekünk az Antológia!

Article images

Három ország fiataljai egy könyvben

Vajdaságban először mutatják be a Csikófogat Antalógiát, amelyben az Orpheusz Kiadó és a Guttenberg Pál Népfőiskola irodalmi tehetséggondozó műhelyének fiatal alkotói mutatkoznak be.

Article images

Az MTTK ősztől három szakon várja jelentkezőket

Idén ismét nyílt napot tartott a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar március 4-én. Az érdeklődők betekintést kaptak az egyetemről és a lehetőségekről.

Article images

Miért éri meg itthon tanulni?

Idén is volt Eduexpó Zentán. Az esemény célja, hogy a vajdasági fiataloknak segítsen abban, hogy megismerjék az itthoni továbbtanulási lehetőségeket a felsőoktatásban.

Article images

IV. Bácskai Hazajáró Túra

Gyalogtúrát szervez Vajdaságban a Hazajáró magazinműsor március 25-én.

< < 1 2 3 ... 9 > >