- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Vajdaság

Article images

Szép város Kolozsvár...

Erdélyi egyetem, csapatépítés, szívélyes fogadtatás, hegyvidéki tájak, Bánffy Kastély, elhagyott hátizsák, látványkonyha, hosszú séták, városnézés, karácsonyi vásár. Ha rezümét írnánk, ezek lennének a kulcsszavak. Ha pedig helyszíneket kellene megjelölni egy utazós videóban, akkor a Google Maps alkalmazásban a következő pontokat jelölnénk meg: Nagyvárad, Királyhágó, Kolozsvár, Tordaszentlászló, Tordai Sóbánya, Bonchida, Déva, Temesvár.

Article images

Kínai nyelvtanfolyam indult Zentán

Október második szombatján indult el a Konfuciusz Intézet ingyenes kínai nyelvtanfolyama Zentán.

Article images

Újra bulik a zentai Baliban!

Számos népszerű DJ és jó hangulat várható idén is a közkedvelt zantai szórakozóhelyen. A Bali a Covid járvány miatti több mint két éves kihagyás után ismét várja a fiatalokat.

Article images

Cserediák program a zentai középiskolásoknak

Zenta község középiskolái 10 év távlatából először nyújtottak lehetőséget a programra.

Article images

Ízes kürtőskalácsok Felsőhegyen

Ezentúl a felsőhegyi rendezvényeken kaphatók lesznek helyi kürtőskalácsok.

Article images

Mit készíthet egy gyerek Lego-ból, ami nincs a játék dobozán?

Lego kiállítás tekinthető meg az adai Könyvtárban. Az alkotásokat a község gyerekei készítették.

Article images

Tanévnyitó az MTTK-n

A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar október harmadikán hivatalosan is megnyitotta kapuit a 2022/23-as tanév első évfolyamra induló diákjai előtt. A gólyákat ünnepélyes megnyitóval várták a Karon.

Article images

Útkeresés mobiltelefon nélkül

Már huszadik alkalommal várt sok-sok gyermeket a Jézus Barát Gyalogtúra Tábor, amit idén a szenttamási római katolikus templom udvarában rendeztek meg július 18-a és 29-e között.

Article images

Valóra vált álom

Modellkedik és egyetemre jár. Ez biztosan valami tévedés lehet. Újabb tévhit megcáfolására vállalkozunk ebben az interjúban, miszerint a modellkedés és a divat világa nem összeegyeztethető a tanulással. A magyarkanizsai Varjú Maja a budapesti Eötvös Lóránt Tudományegyetem Pedagógia és Pszichológia Karának hallgatója, emellett pedig modellkedéssel foglalkozik. Nagy álma volt, hogy egyszer külföldön is kipróbálhassa magát. Idén februárban lehetőséget kapott arra, hogy kiutazzon Isztambulba, ahol a kifutón és a kamera előtt is dolgozott. Az utazás részleteiről, a sikerekről és nehézségekről, a modellek világáról faggattuk a magyarkanizsai lányt.

Article images

Az ember legjobb barátja!

Bajúsz Anita már gyermekkora óta foglalkozik szibériai huskykkal. Ez teszi ki napjainak nagy részét, és már rutinszerűen csinálja. Újabban kutyakiállításokra is jár a négylábú kedvencekkel. Számos remek eredményt tudhatnak maguk mögött. Ezenkívül Anita mesél nekünk a kutyagondozásról, valamint, hogy hogyan tanítja kutyáit.

< < 1 ... 3 4 5 ... 9 > >