- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó
Article image

Newsroom Communicator

Fiatalok kezében az idei és a jövő év is

Bús Viola

2021. 12. 31. 00:43

Évzáró-évértékelő estét tartottak a magyarkanizsai fiatalok december 28-án az Óz nevű ifjúsági szervezetben.

Ivanović Laura ifjúsági koordinátor és Bagány Ágnes ifjúsággal- és oktatással megbízott községi tanácstag voltak az évértékelő főszervezői. Elsőként értékelték az évet, elmésélték mi valósult meg ebben az évben a fiataloknak szánt programok, tervek terén.

Ivanović Laura: - A mai eseménnyel az volt a célunk, hogy összegezzük az elmúlt egy évet, mióta elindult az Óz nevű csapat. Jó volt felidézni a könyvbemutatókat, a strandház felújítását, a filmvetítéseket, a skate eseményeket, amelyeket a lelkes fiatal csapat szervezett.

Bagány Ágnes: - Ez a társaság kora tavasszal alakult ki, április vége körül. Eleinte még nagyon kevesen voltunk. Először egy nyílt téri eseményt szerveztünk, ahol skater-ek és a slam poetry művelői kaptak esélyt a bemutatkozásra. Nagyon sokan eljöttek. Ezután folytattuk az ötletelést, majd szervezkedtünk... Így kezdődött a csapat története.Szűcs Dóra szintén buzgó tagja a közösségnek, igyekszik minden programban maximálisan részt venni.
- Programok, események, eredmények... Ünnepelhettük a sikereinket, hogy ez az egész önkéntes közösség mennyire erőssé nőtte ki magát az elmúlt néhány hónapban, s mennyi jó programot szerveztünk. Számomra az Óz mindig valami hétvégi programot jelent, ahol sose unatkozok és mindig eljöhetek.

Hubai Dávid a kezdetektől Óz önkéntes.
- Kora tavasszal lettem én is ózos tag. Nagyon örülök ennek a kezdeményezésnek, mert szerintem az Óz összehozta a tenni vágyó embereket. Az elgondolásaink nem maradtak meg csupán az álmodozás szintjén, hanem tényleg meg is valósultak.

A rendezvény után laza beszélgetés és pizzázás közben a résztvevők megvitatták a jövő évi terveket.

Forrás: Newsroom Communicator