- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó
Article image

Newsroom Communicator, MTTK HÖK

Gyereknap Szabadkán

Balázs Zita

2022. 06. 05. 18:37

Szombaton délelőtt szervezte meg a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar Hallgatói Önkormányzata a 12. gyereknapot Szabadka központjában.

A játszani vágyó gyerekek délelőtt 9 órától délig vehettek részt a különböző programokban. A foglalkozások keretein belül nyolc bázis közül válogathattak. Ezek között volt logikai, kreatív, játék- és arcfestő sarok is. Míg a programok tartottak, egy táncos bemutatóra is sor került.

Zvekanov Flóra, az esemény fő koordinátora.
- Nyolc bázissal vártuk a gyerekeket: ujjlenyomatos plakát készítése, karkötő készítés, szélforgó hajtogatás, rajzolós-kifestős sarok, informatikai bázis (ahol robot egeret programozhatnak), logikai asztal, matematikai sarok és arcfestés. Szerencsére idén is sok gyerek látogatott el hozzánk.

Cikk kép

Gyurica Sztella a táncos bemutató egyik fellépője volt.
- Igaz, én "csak" táncolni jöttem ide, de nagyon tetszik a gyereknap! A kedvencem az ugróiskola.

Cikk kép

Kovács Réka, a gyereknap egyik résztevője szerint az informatika sarok volt a legérdekesebb.
Először egy rózsaszín ujjlenyomatot adtam, de a kedvencem az informatika sarok, nagyon érdekes a robotegér programozása.

Tóth Szilvia kisfiával érkezett a gyereknapra.
Nagyon örülök, hogy ilyen szép időben szervezték meg a gyereknapot. Tavaly is itt voltunk, akkor a kisfiamnak nagyon tetszett, ezért újra eljöttünk. A fiam egyik kedvence a matematikai sarok, de a szélforgó készítést is nagyon élvezte.

Cikk kép

Forrás: Newsroom Communicator