- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó
Article image

Newsroom Communicator

Gyermeknap Szabadka szívében

Krizsán Szabrina

2023. 06. 07. 09:19

Június 3-án Szabadka központjában a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar ismét megszervezte hagyományos nyár eleji programját, a gyermeknapot.

A gyerekek délelőtt 10 és 12 óra között próbálhatták ki a különböző ügyességi, fejlesztő és szórakoztató játékokat. Idén informatikai, matematikai, logikai, rajz és sport gyakorlatokkal várták a gyerekeket az egyetem hallgatói. A legkisebbek kipróbálhatták például a robot egeret és kis programozható robotokat is.
Hadžikadić Lilla, az esemény egyik fő szervezője szerint az előző évekhez hasonlóan idén is az arcfestés volt a legnépszerűbb a gyerekek körében, de a szeles időjárás miatt most a szélforgó készítés is nagy kedvenc volt.

Cikk kép

- Tizenharmadik alkalommal szerveztük meg az eseményt, immár nyolc bázissal. Nagyon örülünk, hogy idén is sokan eljöttek és az idő is kedvezett nekünk. A gyerekek élvezték és jó hangulatban telt el ez a közös délelőtt - meséli Lilla.

Cikk kép

A szervezőktől megtudtuk azt is, hogy ezt az eseményt jövőre is június első hetében szeretnék megrendezni a hallgatók a gyermekek számára.

Forrás: Newsroom Communicator