- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó
Article image

VIFÓ - Facebook

Jubileumi Szabadegyetem Kishegyesen

Balázs Zita

2023. 07. 04. 13:47

A VIFÓ (Vajdasági Ifjúsági Fórum) csapata idén 20. alkalommal szervezi meg a Vajdasági Szabadegyetemet. Az előző évekhez hasonlóan idén is a kishegyesi Kátai-tanya ad otthont az eseménynek.

A Szabadegyetem szerdán (július 5-én) nyitja meg kapuit. A résztvevőket először ebéddel, később pedig megnyitó ünnepséggel várják.
A programok, workshopok és csapatjátékok már az első nap elkezdődnek. Minden nap előadók, workshopok és bulik várják a táborozó fiatalokat. Találkozhatunk például a nagy népszerűségnek örvendő Dr. Hevesi Krisztinával, aki „A Tinder útvesztőjében” című előadását fogja megtartani. Előadásában kitér majd a párkeresésre, a Tinder-kultúrára és annak a ránk gyakorolt hatására is.

Cikk kép

Krisztina mellett még számos előadó érkezik Kishegyesre, például: Bereczki Enikő generációkutató, Dr. Vickó Ferenc egészségügyi államtitkárság és még sokan mások. A VIFÓ Vajdasági Szabadegyetem Facebook és a VIFÓ Instagram oldalán az egész program elérhető, nyomon követhető óráról-órára. Lehetőségük van részt venni azoknak is, akiket csak 1-1 előadás vagy buli érdekel a tábor kínálatában. Az egy alkalmas jegyekről szintén ugyanezeken az oldalakon keresztül tudnak érdeklődni.

Cikk kép

A sok előadás és workshop mellett ki kell kicsit engedni a fáradt gőzt. Itt erre is lesz lehetőség! A táborozókat minden este fergeteges buli várja, utolsó este (július 8-án) például a Baraparty zenekar és Dj Dudas lép fel. A fiatalokat nap közben csapatjátékok várják, így az esti bulin már egy összeszokott társaság szórakozhat együtt. Az esemény július 9-én (vasárnap) zárul.

Cikk kép

Forrás: VIFÓ