- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Világ

Article images

Kereszténység vs. iszlám

Furqan Imran félig orosz, félig pakisztáni származású orvostanhallgató. Az édesanyja Oroszországból származik, édesapja pedig Pakisztánból, és mindketten orvosok. Furqan Oroszországban született és Pakisztánban nőtt fel, egyetemi tanulmányait pedig Üzbegisztánban és Olaszországban folytatta. Vajon hogyan befolyásolhatja és kísérheti végig egy ember életét a multikulturális háttere?

Article images

Milliomos utazás a halál tornácára

250 ezer dollár, átszámítva körülbelül 85,5 millió forint – ennyit kérnek azért az extrém élményért cserébe, amely során az utazókat oxigénhiány, kihűlés, egyéb fizikai sérülés, fogyatékosság, érzelmi trauma vagy akár halál is fenyegeti. Cserébe viszont saját szemükkel tekinthetik meg a világ leghíresebb hajóroncsát, az 1912-ben elsüllyedt Titanicot... már ha élve eljutnak odáig.

Article images

Amit érdemes tudni az idei Eurovíziós Dalfesztiválról

Mint eddig korábban, idén is megrendezik az Eurovíziós Dalfesztivált. A versenynek Liverpool ad otthont. A nézők azt már megszokhatták, hogy az előző évi nyertes ország kapja meg a jogot arra, hogy megrendezze a következő évi fesztivált. Tavaly Ukrajna nyert, de az országban zajló háború miatt a helyszínt a második helyezett Egyesült Királyság biztosította. Így a brit BBC és az ukrán SUSPILNE közszolgálati műsorszolgáltató összedolgozott a hatvanhetedik show megszervezésében.

Article images

Tulipánszüretet tartottak Mórahalmon

Virágba borult a mórahalmi tulipánkert a virágkedvelők örömére. A szüreten a résztvevők igazán kellemes időtöltésben részesültek.

Article images

Rövid lesz a síszezon az Alpokban is?

A svájci sípályák több mint fele kénytelen volt bezárni a téli hőhullám miatt Európa-szerte.

Article images

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Elvis Presley lánya

Lisa Marie Presley, Elvis Presley egyetlen lánya 54 éves volt.

Article images

Karácsonyi vásár Szabadkán, Budapesten, Bécsben

A legtöbb európai országban adventkor a városok főterei fénybe borulnak és több héten át tartó karácsonyi vásárral ünnepelnek.

Article images

Hogy ne csak a rosszat mondjuk!

Nincs olyan, hogy mindig minden rendben lenne az életben. Úgy, ahogy vannak jó dolgok, vannak rosszak is. Ilyenkor kell meglátni azokat az apróságokat, amelyek mindennaposnak tűnnek, de ott vannak az orrunk előtt, csak sokszor nem vesszük őket észre.

Article images

Globális felmelegedés vagy klímaváltozás?

Mit jelent a globális felmelegedés, a klímaváltozás? Vajon milyen hatással vannak az életünkre? Mit jelentenek a jövőnk szempontjából?

Article images

Európa-nap

“A világbékét csak úgy lehet megőrizni, ha az azt fenyegető veszélyekkel arányban álló kreatív erőfeszítéseket teszünk.” (Robert Schuman francia külügyminiszter)

1 2 > >