- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Világ

Article images

Hogy ne csak a rosszat mondjuk!

Nincs olyan, hogy mindig minden rendben lenne az életben. Úgy, ahogy vannak jó dolgok, vannak rosszak is. Ilyenkor kell meglátni azokat az apróságokat, amelyek mindennaposnak tűnnek, de ott vannak az orrunk előtt, csak sokszor nem vesszük őket észre.

Article images

Globális felmelegedés vagy klímaváltozás?

Mit jelent a globális felmelegedés, a klímaváltozás? Vajon milyen hatással vannak az életünkre? Mit jelentenek a jövőnk szempontjából?

Article images

Európa-nap

“A világbékét csak úgy lehet megőrizni, ha az azt fenyegető veszélyekkel arányban álló kreatív erőfeszítéseket teszünk.” (Robert Schuman francia külügyminiszter)

Article images

Hol nyaraljunk idén egyetemistaként?

Melyik a legideálisabb nyaralás az egyetemistáknak külföldön és belföldön? Hova éri meg ellátogatni idén nyáron? Ezekről kérdeztük Farkaš Grubin Danicát, a magyarkanizsai New Travel Plus turisztikai iroda dolgozóját.

Article images

Meta lett a Facebook új neve

Megváltozott a Facebook mögött álló cég neve, most már Metának hívják.

Article images

A csernobili atomkatasztrófa újra beszédtéma lehet?

A 35 éve bekövetkezett atomerőmű-baleset helyszínén, a közelmúltban felgyorsultak a hasadási reakciók a betonszarkofág alatt. Szakértők szerint nem kizárt, hogy a még fel nem robbant fűtőelemek a jövőben felrobbannak.

Article images

A környezetet védeni túl egyszerű lenne?

A szabályok betartása helyett trükkös módon játszák ki a környezetszennyezésre vonatkozó törvényt a hajózási vállalatok, és ezzel vízen úszó szeméttelepeket hoznak létre a kikötőkben.

Article images

Magyarországon élő külföldiek is oltakozhatnak

A Magyarországon élő külföldiek mellett a TAJ-számmal nem rendelkező, külföldön élő és külhoni magyarok is tudnak regisztrálni az oltásra.

Article images

93. Oscar-díjátadó

93. alkalommal osztották ki az Oscar-díjakat ma hajnalban. Az eseményt világszerte közvetítették a Los Angeles-i Dolby Színházból. A legjobb rendező díját Chloé Zhao nyerte meg. A nomádok földje című filmje tarolt a gálán, nemcsak a legjobb filmnek járó Oscart kapta meg, de a főszereplője, Frances McDormand is elnyerte a legjobb színésznő díját.