- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó

Világ

Article images

Hol nyaraljunk idén egyetemistaként?

Melyik a legideálisabb nyaralás az egyetemistáknak külföldön és belföldön? Hova éri meg ellátogatni idén nyáron? Ezekről kérdeztük Farkaš Grubin Danicát, a magyarkanizsai New Travel Plus turisztikai iroda dolgozóját.

Article images

Meta lett a Facebook új neve

Megváltozott a Facebook mögött álló cég neve, most már Metának hívják.

Article images

A csernobili atomkatasztrófa újra beszédtéma lehet?

A 35 éve bekövetkezett atomerőmű-baleset helyszínén, a közelmúltban felgyorsultak a hasadási reakciók a betonszarkofág alatt. Szakértők szerint nem kizárt, hogy a még fel nem robbant fűtőelemek a jövőben felrobbannak.

Article images

A környezetet védeni túl egyszerű lenne?

A szabályok betartása helyett trükkös módon játszák ki a környezetszennyezésre vonatkozó törvényt a hajózási vállalatok, és ezzel vízen úszó szeméttelepeket hoznak létre a kikötőkben.

Article images

Magyarországon élő külföldiek is oltakozhatnak

A Magyarországon élő külföldiek mellett a TAJ-számmal nem rendelkező, külföldön élő és külhoni magyarok is tudnak regisztrálni az oltásra.

Article images

93. Oscar-díjátadó

93. alkalommal osztották ki az Oscar-díjakat ma hajnalban. Az eseményt világszerte közvetítették a Los Angeles-i Dolby Színházból. A legjobb rendező díját Chloé Zhao nyerte meg. A nomádok földje című filmje tarolt a gálán, nemcsak a legjobb filmnek járó Oscart kapta meg, de a főszereplője, Frances McDormand is elnyerte a legjobb színésznő díját.

< < 1 2