- BEJELENTKEZÉS -Elfelejtetted a jelszavad?


- REGISZTRÁCIÓ -
Hozzájárulok az adataim tárolásához


Newsroom Communicator logó
Article image

www.ibelieve.com

Hogy ne csak a rosszat mondjuk!

Vidaković Dajana

2022. 10. 03. 20:54

Nincs olyan, hogy mindig minden rendben lenne az életben. Úgy, ahogy vannak jó dolgok, vannak rosszak is. Ilyenkor kell meglátni azokat az apróságokat, amelyek mindennaposnak tűnnek, de ott vannak az orrunk előtt, csak sokszor nem vesszük őket észre.

Az előző írásomnál dühös voltam, úgy adtam ki a haragomat, hogy leírtam, elpanaszoltam. Amikor nem szolgáltak ki a piacon, amivel nem is lett volna akkora bajom, hanem az emberek viselkedése bosszantott fel. A flegmaságuk és az önzőségük. Amikor egy ilyen emberrel találkozom, akkor csak azt mondom magamban, hogy az élet mindent el fog rendezni, mindenki visszakap mindent: legyen az jó vagy rossz dolog. Csak nem biztos, hogy attól kapjuk vissza, akinek adtuk! Így jártam én is, ugyanis ez a „sikeres” vásárlásom után két-három hét múlva a kisöcsémmel, aki egyébként 5 éves, a boltban voltunk. Szerintem sokan tudják, hogy milyen egy gyerekkel vásárolni. Minden érdekli őket, mindent szeretnének megkapni. Természetesem a testvérem sem kivétel, nekem pedig lágy szívem van, ami ezt illeti. Sok mindent megveszek neki, szeretem őt boldognak látni, de mikor az ötödik csokit is a kosárba szerette volna tenni, akkor elmagyaráztam neki, hogy nem lehet mindig mindent megkapni, amit csak szeretnénk, így is választott már számára elég édességet, holnap is van nap. Megértette, szót fogadott, majd beálltunk a sorba. Előttünk egy bácsi állt, aki ezt a beszélgetést végighallgatta, majd csak annyit láttam, hogy megfogta a csokit, és a kosarába tette. Mikor sorra került, és odaért, hogy felpakolja a kasszapultra a csokoládét, akkor rám nézett, és azt mondta, hogy ezt ő szeretné megvenni a kisfiúnak.
Hihetetlen az, hogy vannak még ilyen emberek. Ebben a pörgős világban furcsának találjuk azt, ha valaki megáll egy pillanatra, és segít valakinek: legyen az egy kedves szó, egy szép gesztus, egy húszdináros egy rászorulónak vagy csak egy mosoly. Mert ezek a dolgok mindenkinek jól esnek!

Forrás: Newsroom Communicator